Τo Frozen Yogurt της Κρι Κρι …έφτασε στην Κορέα

Η ελληνική γαλακτοβιομηχανία στη Διεθνή Έκθεση Seoul International Cafe Show

Στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων Seoul International Café Show, που πραγματοποιήθηκε στην Κορέα στα τέλη Νοεμβρίου, συμμετείχε η Κρι Κρι, στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης της παρουσίας της στην αγορά της Ασίας αλλά και παγκοσμίως.

 

Η  Διεθνής Έκθεση Τροφίμων Seoul International Cafe Show, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο, λαμβάνει χώρα στο κέντρο της Σεούλ και προσελκύει επισκέπτες κυρίως από την Ασία αλλά και από τη Νότια Αμερική, τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Ωκεανία και την Αφρική. Φέτος, στην 21η διοργάνωσή της, συμμετείχαν 627 εταιρείες και 3.533 brands από 35 χώρες.


Η Κρι Κρι η οποία συμμετείχε στο Seoul International Cafe Show για πρώτη φορά.

H Κρι Κρι έχει αναπτυσσόμενη παρουσία στη Νότια Κορέα μέσω του Greek Frozen Yogurt το οποίο κυκλοφορεί σε δύο γεύσεις, κλασική και ροδάκινο, ενώ πρόσφατα το προϊόν λανσαρίστηκε και σε μικρότερες συσκευασίες, ειδικά σχεδιασμένες για τη συγκεκριμένη αγορά, οι οποίες αναμένεται να ενισχύσουν περεταίρω την παρουσία της εκεί.

Περιθώρια περαιτέρω ανάπτυξης

Η ελληνική γαλακτοβιομηχανία κλείνει έναν χρόνο συνεργασίας με μεγάλη κορεάτικη εταιρεία διανομών και ήδη προγραμματίζεται η τοποθέτηση του Κρι Κρι Frozen Yogurt σε 15.000 νέα σημεία πώλησης στην Κορέα.

Η Νότια Κορέα αποτελεί μια δυναμική αγορά για την Κρι Κρι, ενώ υπάρχουν και περιθώρια περαιτέρω ανάπτυξης καθώς η συγκεκριμένη αγορά είναι αρκετά εξοικειωμένη με το ελληνικό γιαούρτι. Η Κρι Κρι διαφοροποιείται έναντι του ανταγωνισμού καθώς είναι η μοναδική εταιρεία στον κόσμο που χρησιμοποιεί το δικό της αυθεντικό ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι στην παραγωγή του Greek Frozen Yogurt.

Το γεγονός αυτό συμβάλλει στα περιθώρια ανάπτυξης και ενίσχυσης της παρουσίας της στη συγκεκριμένη χώρα. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι στους άμεσους στόχους της εταιρείας είναι να εισέλθει και με το στραγγιστό γιαούρτι στην αγορά αυτή, ενώ ήδη έχουν πραγματοποιηθεί επαφές προς αυτήν την κατεύθυνση.

You might also like