Κυκλοφόρησε το 33ο τεύχος του κλαδιού περιοδικού Dairy News στο οποίο μπορείτε να διαβάσετε, μεταξύ άλλων, ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα στην DAIRY EXPO 2022 η οποία πραγματοποιήθηκε στα μέσα Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo στα Σπάτα, τα αποτελέσματα της Αξιολόγησης Ελληνικών Τυριών αλλά και ένα μεγάλο αφιέρωμα στα 50χρονα της εταιρίας EUROPACK.
Στο τεύχος συνεχίζουμε την παρουσίαση τυροκομικών μονάδων που επισκεφτήκαμε κατά τη διάρκεια της αποστολής ‘Δρόμος του Τυριού’ που διοργάνωσε το πρόγραμμα CheeseCult, αυτή τη φορά επί αλβανικού εδάφους. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε τρεις συνεντεύξεις με τυροκόμους από Κύπρο, Μεσσηνία και Ελασσόνα.
Περιεχόμενα τεύχους
ΝΕΑ
Κλάδοι, αγορές, πρόσωπα & θεσμοί
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
36ο Επιστημονικό Συνέδριο ΕΖΕ
Ελληνικές βραβεύσεις στα World Cheese Awards
Dairy Awards 2022
Σε ασφυκτικό κλοιό η γαλακτοπαραγωγή
Αποκλίσεις τιμών παραγωγού- καταναλωτή
ΠΑΡΑΓΩΓΗ
Συνέντευξη: Κώστας Χρήστου, Κύπρος
Συνέντευξη: Δημήτρης Έξαρχος, Ελασσόνα
Συνέντευξη: Νικόλαος Τζωρτζίνης, Γαργαλιάνοι
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ: Ολοκλήρωσε το πρόγραμμα ALTERMILK
Agritrack: Καινοτομία στην αλυσίδα του γάλακτος
ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ, ΔΕΛΤΑ, & ΕΛΓΟ: Ιδιοπαραγωγή ζωοτροφών
ΑΦΙΕΡΩΜΑ | DAIRY EXPO 2022
Η διοργάνωση, οι εκθέτες & οι επισκέπτες
Επιστημονική Ημερίδα Γαλακτοκομίας
Αξιολόγηση Ελληνικών Τυριών
ΑΦΙΕΡΩΜΑ | 50 ΧΡΟΝΙΑ EUROPACK
Μισός αιώνας καινοτομίας
Σπύρος Παπασωτηρίου: «Όλα είναι θέμα εμπιστοσύνης»
Αλέξανδρος Παρασκευαΐδης: Συνέντευξη με τον σημερινό ιδιοκτήτη της EUROPACK
ΑΠΟΣΤΟΛΗ | ΑΛΒΑΝΙΑ
Συνέντευξη: Περσεφόνη Κοτζιώνη, FAM- Αλβανία
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Νέα προϊόντα στην αγορά
ΒΙΒΛΙΟ
Ευάγγελος Νικολαΐδης: «Γεωργία, περιβάλλον, διατροφή»