Ηλεκτρική περίφραξη ranger® AN480 12 ή 230 Volt

Από την HORIZONT

Πρόκειται για ισχυρή συσκευή φράχτη βοσκοτόπων για μεγάλους φράχτες μέχρι 40 χλμ., με 6.6 είσοδος Joules, 4.8 έξοδος Joules και εγγύηση τάσης 14.000 βολτ. Περιλαμβάνει δύο εξόδους φράχτη για να «τρέξει» ένα μεγάλο και ένα μικρό βοσκότοπο.

 

Η σύνδεση μέσω ηλιακού πάνελ είναι δυνατή (ηλιακό πάνελ 50Watt). Συσκευή συνδυασμού – 230 V ρεύματος ή επαναφορτιζόμενη μπαταρία 12 V. Ιδανικό για ξηρά εδάφη. Η ισχυρή παραγωγή ρεύματος είναι κατάλληλη για μεγάλους βοσκότοπους. Καθαρή και οπτική οθόνη πληροφοριών κι εύκολος έλεγχος από απόσταση. Εξαιρετικά ισχυρή κατασκευή. Το υλικό είναι ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία. Κρεμαστή συσκευή για τοποθέτηση τοίχου. Οπές εξαερισμού για τη διαφυγή υδρατμών.

Όλα τα μηχανήματα ηλεκτρικής περίφραξης της HORIZONT υποβάλλονται σε ελάχιστη δοκιμή αντοχής 24 ωρών πριν συσκευαστούν. Μόνο εάν τα προϊόντα πληρούν όλες τις απαιτήσεις ποιότητας κατά τη διάρκεια των δοκιμών περιλαμβάνονται στην περιοχή. Όλες οι μονάδες δοκιμάζονται σύμφωνα με τις εφαρμοστέες οδηγίες της Ε.Ε. και το πρότυπο ασφαλείας EN 60335-7-76, και κατασκευάστηκαν κάτω από το DIN EN ISO 9001.


Πληροφορίες: farmashop.gr

You might also like