Βόρεια Εύβοια: Θα τρέξουν τα έργα Αγροδιατροφής

Καλογήρου και Μπένος υποσχέθηκαν γρήγορη υλοποίηση του Προγράμματος

Σύσκεψη με τη συμμετοχή της Γενικής Γραμματέως Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Χριστιάνας Καλογήρου και του επικεφαλής του Προγράμματος Ανασυγκρότησης Βόρειας Εύβοιας, κ. Σταύρου Μπένου πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΥπΑΑΤ.

 

Συμμετείχαν, επίσης, οι Γενικοί Διευθυντές Γεωργίας και Τροφίμων του ΥΠΑΑΤ, στελέχη της Διαχειριστικής και συνεργάτες του κ. Μπένου. Μέσω τηλεδιάσκεψης έλαβαν μέρος εκπρόσωποι του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό, Χρήστου Τριαντόπουλου, ο οποίος είναι ο επικεφαλής της υποεπιτροπής «Εύβοια Μετά».

Συζήτηση έγινε για τα 9 έργα προτεραιότητας του τομέα της Αγροδιατροφής που συμπεριλαμβάνονται στο Masterplan, το οποίο στις 16 Ιανουαρίου 2023 παραδόθηκε στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Για τα 4 από αυτά τα έργα, που θα χρηματοδοτηθούν από πόρους του ΥΠΑΑΤ, έγινε διεξοδική συζήτηση και προσδιορίστηκαν οι απαραίτητες ενέργειες για την επίσπευσή τους.

«Εργαζόμαστε συστηματικά για τη γρήγορη υλοποίηση του Προγράμματος Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας», δήλωσαν η κα. Καλογήρου και ο κ. Μπένος.

You might also like