MULTIVAC Pouch Loader (MPL): Αύξηση της αποδοτικότητας και μείωση του κόστους

 Κατά τη φόρτωση μηχανών θαλάμου κενού με ιμάντα 

Κατά τη συσκευασία προϊόντων σε μηχανές θαλάμου κενού με ιμάντα, το γέμισμα της σακούλας  και η φόρτωση της μηχανής αποτελούν συχνά ένα δύσκολο σημείο στη διαδικασία. Αυτή η εργασία εκτελείται συνήθως χειροκίνητα και απαιτεί γρήγορο χειρισμό. Προκειμένου να χρησιμοποιηθεί η πλήρης παραγωγική ικανότητα του μηχανήματος, συχνά είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούνται τουλάχιστον πέντε άτομα: τρία για γέμισμα της σακούλας φιλμ με προϊόν και δύο για τη φόρτωση της μηχανής.

 

Με τη χρήση της μηχανής MULTIVAC Pouch Loader και Pouch Rack, η φόρτωση της μηχανής θαλάμου κενού με ιμάντα πραγματοποιείται ημιαυτόματα, επιτρέποντας μια σημαντική αύξηση της αποδοτικότητας και μείωση του κόστους.

Ένα άτομο τοποθετεί τα προϊόντα στον ιμάντα τροφοδοσίας, στην συνέχεια δύο άτομα φορτώνουν τα προϊόντα τραβώντας τις σακούλες φιλμ πάνω από το σταθμό φόρτωσης και το προϊόν προωθείται αυτόματα στην σακούλα φιλμ. Η περιστροφή της σακούλας κατά 90° αρκεί στη συνέχεια για να τοποθετηθεί στον ιμάντα του μηχανήματος.

Εάν χρησιμοποιούνται διαφορετικά μεγέθη σακούλας, το σύστημα  MPR 200 μπορεί να δεχτεί έως και δέκα μεγέθη σακούλας, οπότε η μια σακούλα διαχωρίζεται από τη στοίβα κάθε φορά για να είναι εύκολη η αφαίρεση.

Με τη χρήση της μηχανής MULTIVAC Pouch Loader έχετε αύξηση της αποδοτικότητας και μείωση του κόστους  προσωπικού περίπου 40 % σε σύγκριση με τη χειροκίνητη φόρτωση. Αξιοποιείτε πλήρως τη δυναμικότητα του μηχανήματος θαλάμου κενού με ιμάντα και πετυχαίνετε την αύξηση της παραγωγής με οργανωμένη και αξιόπιστη διαδικασία.

Ο συμπαγής σχεδιασμός με τη δυνατότητα ενσωμάτωσης σε γραμμές και τις ατομικές επιλογές διαμόρφωσης, την αποσυναρμολόγηση εξαρτημάτων χωρίς εργαλεία, την εργονομία, την υγιεινή σχεδίαση  και ο μειωμένος κίνδυνος επιμόλυνσης χάρη στη μικρότερη επαφή με το προϊόν καθιστά τη λύση, μια μοναδική και υγιεινή διαδικασία συσκευασίας.


www.multivac.gr

You might also like