Ο όμιλος MULTIVAC με νέο εταιρικό λογότυπο

Eνσωμάτωση των MULTIVAC, FRITSCH και TVI κάτω από την εταιρική ταυτότητα του ομίλου MULTIVAC

Όλες οι πτυχές της τεχνογνωσίας λύσεων συσκευασίας και επεξεργασίας σε μια νέα εντυπωσιακή εταιρική ταυτότητα. Ο νέος σχεδιασμός παρουσιάζεται μαζί με τον ανανεωμένο δικτυακό τόπο της MULTIVAC, ο οποίος έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με το καινούργιο εταιρικό σχεδιασμό.

 

Το κίνητρο για την ανάπτυξη του νέου εταιρικού σχεδιασμού ήταν η επέκταση του ομίλου και η ενσωμάτωση των MULTIVAC, FRITSCH και TVI κάτω από την εταιρική ταυτότητα του ομίλου MULTIVAC.

«Η MULTIVAC είναι ένας όμιλος εξειδικευμένων εταιρειών και επιχειρηματικών μονάδων παραγωγής. Ως ισχυρός και αξιόπιστος συνεργάτης, προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένη τεχνογνωσία σε λύσεις γραμμών σε ένα ευρύ φάσμα τομέων. Οι λύσεις επεξεργασίας και συσκευασίας από μία πηγή εξασφαλίζουν υψηλό επίπεδο ασφάλειας λειτουργίας, αξιοπιστίας της διαδικασίας και εξαιρετικής απόδοσης», εξηγεί ο Dr. Tobias Richter, Chief Sales Officer (CSO) του ομίλου MULTIVAC.

«Συνδυάζουμε όλες τις πτυχές της τεχνογνωσίας μας πολύ πιο εμφανώς ως ‘MULTIVAC Group’. Κάτω από αυτή την επωνυμία ενσωματώνεται ένα είδος ευέλικτου στόλου μικρότερων μονάδων παραγωγής με ισχυρά εμπορικά σήματα και επικεντρωμένη τεχνική γνώση. Αυτό σημαίνει ότι οι λύσεις της MULTIVAC δημιουργούν πραγματική προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο. Ως αναγνωρισμένος όμιλος εταιρειών, μπορούμε επίσης να παρουσιαστούμε από κοινού ως ένας τεχνολογικός ηγέτης σε αυτούς τους γενικούς τομείς, όπως η αυτοματοποίηση, η ψηφιοποίηση και η βιωσιμότητα», εξηγεί ο κ. Tobias Richter.

Παντοτινός στόχος της MULTIVAC είναι να διασφαλίσει ότι τα προϊόντα των πελατών της θα είναι ακόμη πιο επιτυχημένα, και αυτό σημαίνει συγκεκριμένα:

– Περισσότερες εξαιρετικές λύσεις από μία πηγή

– Περισσότερες εξατομικευμένες συμβουλές, προϊόντα και υπηρεσίες

– Περισσότερες βιώσιμες, αυτοματοποιημένες και ψηφιακές λύσεις

– Περισσότερη παραγωγή, παραγωγικότητα και αποδοτικότητα


Ο ανανεωμένος ιστότοπος www.multivac.com, προσφέρει καλύτερη εμπειρία πρόσβασης και περιήγησης και είναι διαθέσιμος σε 28 γλώσσες και σε περισσότερες από 80 χώρες, όπου δραστηριοποιείται η MULTIVAC. Η αρχική σελίδα στο νέο εταιρικό σχεδιασμό έχει επανασχεδιαστεί πλήρως, προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η εμπειρία του χρήστη.

You might also like