Τα Harmony Gourmet της ΜΕΒΓΑΛ προϊόν της χρονιάς για το 2023

Ένα σημαντικό βραβείο καινοτομίας πρόσθεσε η εταιρεία στις διακρίσεις που έχει λάβει κατά καιρούς σε αυτή την κατηγορία.

Πρόκειται για τις δύο νέες γεύσεις της πετυχημένης σειράς  επιδορπίων από γιαούρτι «Harmony Gourmet», που ξεχώρισαν και βραβεύτηκαν από τον διεθνή θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς»  (Voted Product of the Year), την Τρίτη 4/04/23.

 

Το αρωματικό Harmony Gourmet lemon cheese cake(αριστερά), με τραγανά μπισκότα βουτύρου και το Harmony Gourmet Cookies(δεξιά), cream  με ολόκληρα κομμάτια brownies είναι δύο προϊόντα που καταφέρνουν να συνδυάσουν τις ευεργετικές ιδιότητες του γιαουρτιού με την απόλαυση του γλυκού, σε ένα σνακ, με λίγες θερμίδες.


Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΕΒΓΑΛ, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος Χατζάκος δήλωσε: «Κάθε βραβείο, κάθε διάκριση των προϊόντων μας αποτυπώνει τη δουλειά, τη φροντίδα, το μεράκι μιας ευρύτερης ομάδας ανθρώπων, που στοχεύουν στην καινοτομία, την ποιότητα, την υψηλή διατροφική αξία, τους επιτυχημένους γευστικούς συνδυασμούς. Αυτή είναι η ομάδα της ΜΕΒΓΑΛ, που νιώθει περήφανη και για τα 435 προϊόντα της, το καθένα από τα οποία θα μπορούσε να είχε βραβευθεί, όπως τα Harmony Gourmet. Το κύρος του θεσμού «Προϊόν της Χρονιάς»  και η ανεξάρτητη μορφή της αξιολόγησης, από τους ίδιους τους καταναλωτές μας, πολλαπλασιάζουν τη δύναμη της διάκρισης και μας κάνει διπλά χαρούμενους το γεγονός ότι συμμετείχαμε στη φετινή διοργάνωση και κερδίσαμε μία διάκριση με διεθνή αναγνωρισιμότητα».

You might also like