Η INOX Design Kateris Α.Ε. στην Interpack

Συμμετείχε για τρίτη φορά στην διεθνή έκθεση του Ντίσελντορφ

Η INOX Design Kateris Α.Ε., είναι μια σύγχρονη μονάδα σχεδίασης και υλοποίησης ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών για εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της παρασκευής τυροκομικών προϊόντων. Εγκαθιστά πρώτης ποιότητας συστήματα, τα τελευταία 30 χρόνια  σε παραδοσιακά αλλά και τελευταίας τεχνολογίας τυροκομεία, τόσο σε εγχώριο όσο και διεθνές επίπεδο, εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό πρώτης ποιότητας τυροκομικά προϊόντα στην κουζίνα του καταναλωτή.

 

Με τα έργα της σε εταιρίες της ελληνικής αγοράς όπως, Ελληνικά Γαλακτοκομεία, Ήπειρος, Δωδώνη, Πήλιο Τυροκομική (Lactalis Group), La Farm, Ρούσσας Α.Ε., Μπίζιος Α.Ε. κ.ά.,  αλλά και σε αγορές του εξωτερικού, στέκεται επάξια ως υπολογίσιμη δύναμη ανάμεσα στους ευρωπαίους ανταγωνιστές της. Αυτό φαίνεται εξάλλου από την συμμετοχή της για τρίτη φορά, στη μεγάλη διεθνή έκθεση Interpack η οποία πραγματοποιήθηκε το διάστημα 4-10 Μαΐου 2023, στο εκθεσιακό κέντρο Messe του Ντίσελντορφ. Η INOX Design Kateris Α.Ε., εκπροσώπησε επάξια την χώρα μας ανάμεσα σε πολύ μεγάλα ονόματα που βρίσκονται στην διεθνή αγορά για πολύ περισσότερα χρόνια.

«Η έκθεση πήγε πάρα πολύ καλά καθώς η εταιρεία κατάφερε να συναντηθεί με χιλιάδες δυνητικούς πελάτες της και να επικοινωνήσει με σημαντική μερίδα της αγοράς που την ενδιαφέρει» δηλώνει ο Γιάννης Κατέρης ενθουσιασμένος με το επαγγελματικό ταξίδι που πραγματοποίησε πριν από ένα μήνα στη Γερμανία, παρόλο που το ταξίδι εκείνο δεν ήταν …αναψυχής. «Το κεντρικό έκθεμα του περιπτέρου μας ήταν ένα πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα μεριδοποίησης τυριού το οποίο η εταιρεία βελτιώνει συνεχώς εδώ και δέκα χρόνια, φτάνοντας στο σημείο να θεωρείτε το καλύτερο της αγοράς» συμπληρώνει ο ίδιος με απόλυτη σιγουριά αφού μας τόνισε πως το συγκεκριμένο σχόλιο δεν αποτελεί τίποτα άλλο πέρα από την αυτολεξεί δήλωση των πελατών της εταιρίας.

Ο Γιάννης Κατέρης με τους γιούς του στην έκθεση Interpack στο εκθεσιακό κέντρο Messe του Ντίσελντορφ

 

Νέα έργα

Έχοντας πλέον ικανοποιητικές και συνεχείς πωλήσεις, η Inox Design έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί συνεχείς σχεδόν διορθώσεις στα ήδη υπάρχοντα μοντέλα της, κατά το πρότυπο των πολυεθνικών εταιρειών  με το οργανωμένο και άρτια καταρτισμένο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης που διαθέτει στην έδρα της στον Τύρναβο.

Αυτή τη στιγμή η εταιρεία ολοκληρώνει κι αναμένεται να παραδώσει μηχανήματα για τις εταιρίες Ελληνικά Γαλακτοκομεία και  Ήπειρος καθώς και για διάφορα παραρτήματά τους είτε στην ελληνική αγορά είτε στο εξωτερικό, οργανώνοντας την ομάδα της παράλληλα για την περάτωση πολλών νέων έργων που πρόκειται να της ανατεθούν από ελληνικές και ξένες εταιρίες, μέχρι τα τέλη του 2023

Με γνώμονα την συνεχή βελτίωση των προϊόντων της, η INOX Design Kateris Α.Ε., εστιάζει στον κάθε τυροκόμο-επιχειρηματία, στοχεύει στην βελτίωση της ικανοποίησης του, μέσα από την παροχή υπηρεσιών και διαδικασιών υψηλής ποιότητας και μέσα από ένα εύρος αξιόπιστων αυτοματοποιημένων λύσεων για την παραγωγή των ποιοτικών προϊόντων του, που να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του. «Αναγνωρίζοντας ότι η επιμονή στην ποιότητα των τεχνολογικά διευρυμένων λύσεων μας αποτελεί την διαφοροποίηση μας από τον ανταγωνισμό, επενδύουμε συνεχώς σε απόλυτης ποιότητας πρώτες ύλες και σε άριστα καταρτισμένο προσωπικό» επισημαίνει ο Γιάννης Κατέρης.

You might also like