Η «ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Α.Ε.» στους «GREEK BUSINESS CHAMPIONS» της ελληνικής οικονομίας

Η ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Α.Ε., μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιχειρήσεις στον τομέα του βιομηχανικού εξοπλισμού στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, απέσπασε διάκριση στα βραβεία  «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ», στην κατηγορία «GREEK BUSINESS CHAMPIONS».

 

Τα βραβεία – θεσμός στο ελληνικό επιχειρείν – που διοργανώθηκαν για 8η χρονιά, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων -, αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν τις επιχειρήσεις που συμβάλλουν έμπρακτα στην ανάπτυξη της εγχώριας οικονομίας. Οι εταιρείες που βραβεύονται προκύπτουν από τα επίσημα οικονομικά τους αποτελέσματα.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Α.Ε. ξεχώρισε στην κατηγορία «GREEK BUSINESS CHAMPIONS», στην οποία βραβεύονται οι επιχειρήσεις με κύκλο εργασιών άνω των 10 εκ. ευρώ που ταυτόχρονα έχουν καταγράψει κατά τις οικονομικές χρήσεις 2021 vs 2020 αύξηση μεγαλύτερη του 15% σε κύκλο εργασιών και σε κέρδη προ φόρων. Συγκεκριμένα, η εταιρεία σημείωσε αύξηση 22,56% του κύκλου εργασιών της από το 2020 μέχρι το 2021, με τα κέρδη προ φόρων να αυξάνονται κατά 68,07% το 2021 σε σχέση με το 2020.

Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος της ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Α.Ε., Γιάγκος Βαμβακάς, ο οποίος μετά το πέρας της εκδήλωσης δήλωσε: «Η διάκριση ως GREEK BUSINESS CHAMPION αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς. Παρά τις συνεχόμενες προκλήσεις της παγκόσμιας και Ελληνικής οικονομίας που αντιμετωπίσαμε τα έτη 2020 και 2021, η εταιρεία μας κατάφερε να πραγματοποιήσει εξαιρετική βελτίωση των αποτελεσμάτων και των δεικτών της. Με σωστό στρατηγικό σχεδιασμό και πλάνο ανάπτυξης πετύχαμε το 2021 αύξηση του κύκλου εργασιών μας κατά 22,56%, αύξηση του EBITDA κατά 49,8% και του συνόλου του προσωπικού κατά 16%. Όλα αυτά δεν θα μπορούσαμε να τα πετύχουμε χωρίς το έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό μας, τους πιστούς μας πελάτες και τους αξιόπιστους προμηθευτές μας, που με την αφοσίωση και την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια συνέβαλαν τα μέγιστα προς αυτή την κατεύθυνση. Τους ευχαριστώ θερμά και δεσμεύομαι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις σωστές λύσεις για κάθε ανάγκη, ανταποκρινόμενοι στις προκλήσεις και τις απαιτήσεις κάθε εποχής».

You might also like