Η Massey Ferguson με νέο τρακτέρ στην έκθεση Agritechnica

Στο Ανόβερο, στις 12 Νοεμβρίου στο περίπτερο MF, Αίθουσα 20, Περίπτερο Α27

Ένας νέος γεωργικός ελκυστήρας της Massey Ferguson για την σειρά μοντέλων της, θα κάνει ντεμπούτο στην επερχόμενη έκθεση Agritechnica. Ένα από τα ισχυρότερα τρακτέρ που έχει κατασκευαστεί ποτέ στο εργοστάσιο Beauvais στη Γαλλία, έχει επιλεγεί ως φιναλίστ στον διαγωνισμό “Τρακτέρ της Χρονιάς”.

 

Ο νέος ελκυστήρας συνδυάζει δύναμη, ευελιξία και υψηλή τεχνολογία με σκοπό να καλύψει τις ποικίλες ανάγκες της σύγχρονης γεωργίας παγκοσμίως. Η νέα καμπίνα εξασφαλίζει ότι οι χειριστές θα εργάζονται άνετα και ευχάριστα. Οι προδιαγραφές MF Exclusive, παρέχουν εύχρηστου έλεγχο και συνδεσιμότητα για μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας, διευκόλυνση της λειτουργίας και μείωση της κόπωσης του χειριστή.

Με την νέα αυτή σειρά, η Massey Ferguson εισάγει επίσης νέους αυτοματισμούς. Εξοπλισμένοι με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, οι χειριστές θα μπορούν να υιοθετήσουν πλήρως τις έξυπνες τεχνικές γεωργίας για να αυξήσουν την  ακρίβεια και την απόδοση με αποτέλεσμα τη βελτίωση της βιωσιμότητας.

Ένας ανανεωμένος κινητήρας παρέχει υψηλή ισχύ και ροπή, με απλοποιημένα συστήματα που μειώνουν το κόστος συντήρησης και λειτουργίας. Ο αποδοτικός και αξιόπιστος κινητήρας, συνδυάζεται με ένα ισχυρό και αναβαθμισμένο  κιβώτιο ταχυτήτων επιτυγχάνοντας ένα ιδανικό αποτέλεσμα. Το τρακτέρ διαθέτει εμπρόσθιους  και οπίσθιους συνδέσμους και υδραυλικά υψηλής απόδοσης ώστε να δίνεται η επιλογή  χρήσης οποιουδήποτε παρελκόμενου. Ιδανικό για την  κίνηση μεγάλου εξοπλισμού στο χωράφι, καθώς και για την ασφαλή και οικονομική  μεταφορά βαρέων φορτίων στο δρόμο.

 

Δείτε περισσότερα: Nέα υπηρεσία εργοστασιακής προσαρμογής από την Massey Ferguson

 

You might also like