Φάρμα Κουκάκη: Ενημέρωση για τον καρκίνο μαστού

Η Φάρμα Κουκάκη οργάνωσε την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου στις κεντρικές εγκαταστάσεις της, στους Κάτω Αποστόλους του Κιλκίς, ενημερωτική συνάντηση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού.

 

Οι άνθρωποι της Φάρμα Κουκάκη είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν σχετικά με τα πλεονεκτήματα της έγκυρης και έγκαιρης πρόληψης, από τον Γεώργιο Φραγγίδη, καταξιωμένο Μαιευτήρα – Χειρούργο Γυναικολόγο & Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ (φωτο). Ο κ. Φραγγίδης ενημέρωσε το κοινό σχετικά με την πλήρη διαδικασία της πρόληψης και τα πλεονεκτήματα της αυτοεξέτασης, ενώ παράλληλα απάντησε σε βασικά ερωτήματα που δημιουργούνται σε κάθε γυναίκα.

Στόχος της συγκεκριμένης εκδήλωσης, ήταν η ευαισθητοποίηση του κοινού, καθώς 1 στις 7 γυναίκες ενδέχεται να επηρεαστεί από τον καρκίνο του μαστού σε κάποια φάση της ζωής της, με 97% πιθανότητες πλήρους ίασης, αν διαγνωστεί εγκαίρως.


Μέσα από τις δράσεις αυτές, η Φάρμα Κουκάκη συνεχίζει να βελτιώνει το εργασιακό της περιβάλλον χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους της.

You might also like