Καλωσόρισες (νέα) ΑΓΝΟ!

Η ιστορική Θεσσαλονικιώτικη γαλακτοβιομηχανία ετοιμάζεται για τη μάχη του ραφιού με πλήρη γκάμα 21 γαλακτοκομικών προϊόντων

Ενάμιση έτος μετά την εξαγορά της από τον Όμιλο Ελληνικά Γαλακτοκομεία  και δέκα χρόνια μετά το κλείσιμό της (2013), η εταιρεία ΑΓΝΟ, η ιστορική Θεσσαλονικιώτικη γαλακτοβιομηχανία αποκτάει και πάλι υπόσταση κι ετοιμάζεται να εισέλθει στην αγορά με πλήρη γκάμα προϊόντων διεκδικώντας μια θέση στα ράφια των καταστημάτων και στις καρδιές των καταναλωτών.

 

Είχε προηγηθεί μακρά μακρά διαδικασία άγονων αρχικά πλειστηριασμών για την εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων αλλά το brand κατέληξε στους Θεσσαλούς αδελφούς Δημήτρη και Μιχάλη Σαράντη του Ομίλου Ελληνικά Γαλακτοκομεία (Όλυμπος, Τυράς).

Οι δύο επιχειρηματίες ήταν οι μοναδικοί διεκδικητές των περιουσιακών στοιχείων (σήμα κι εγκαταστάσεις) στον διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε την άνοιξη του 2022 και προσφέροντας πάνω από 7,7 εκατ. ευρώ απέκτησαν την ΑΓΝΟ.

Αν και οι πληροφορίες ήθελαν τον Όμιλο των Ελληνικών Γαλακτοκομείων να διεκδίκησε την ΑΓΝΟ προκειμένου να τη χρησιμοποιήσει ως μέσο για την επέκτασή του στο παγωτό, εντούτοις η γκάμα των παραγόμενων προϊόντων θα είναι πλήρης και, φυσικά, το παγωτό θα είναι το ‘δυνατό χαρτί’ της νέας ΑΓΝΟ.

Ήδη η εταιρεία απέκτησε διαδικτυακή παρουσία κι έχει αναρτήσει την γκάμα των προϊόντων της, 21 γαλακτοκομικών προΪόντων ως επί το πλείστον: γάλατα, γιαούρτια, επιδόρπια γάλακτος, βούτυρο και οξυγαλακτικά (κεφίρ κι αριάνι).

You might also like