Η AS HELLAS στην Gulfood Manufacturing 2023 στο Dubai

Η AS HELLAS ολοκλήρωσε την παρουσία της στην έκθεση Gulfood Manufacturing 2023

To Dubai World Trade Centre φιλοξένησε για ακόμη μια χρονιά την έκθεση Gulfood Manufacturing 2023 για τις Τεχνολογίες Τροφίμων & Ποτών στην περιοχή MEASA (Μ. Ανατολή, Αφρική, και Ν. Ασία), με κυρίαρχη θεματολογία την επιτάχυνση της υιοθέτησης της τεχνολογίας, και την βελτίωση της αποδοτικότητας και της παραγωγικότητας των επιχειρήσεων.

 

Στο stand της AS HELLAS στο πλαίσιο της έκθεσης Gulfood Manufacturing 2023, υπήρξε  μεγάλη κινητικότητα καθώς έγιναν πολές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις  με παραγωγούς των χωρών της περιοχής MEASA. Το ενδιαφέρον για την τεχνογνωσία της AS HELLAS, σε όλες τις λύσεις που προσφέρει ήταν μεγάλο.

Οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν γύρω από τις λύσεις που προσφέρει η AS σε γραμμές παραγωγής Γαλακτοκομικών προϊόντων (από ολοκληρωμένα εργοστάσια μέχρι μεμονωμένο εξοπλισμό παραγωγής), στις λύσεις AS Analytics που δίνουν στους παραγωγούς την δυνατότητα να έχουν πληροφόρηση σε αληθινό χρόνο και να μειώνουν δραστικά το λειτουργικό τους κόστος,  αλλά και την δυνατότητα βελτίωσης της αποδοτικότητας των μονάδων τους με τις προηγμένες λύσεις αυτοματισμού της εταιρίας.

Η AS HELLAS ευχαριστεί όλους όσους επισκέφτηκαν το stand της, και ανυπομονεί να μετατρέψει αυτές τις συζητήσεις σε αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες, ενώ παραμένει πάντα προσηλωμένη στο να βοηθά τους πελάτες της να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις εξελίξεις στο Dairy Processing.

You might also like