Τυροκομείο ΑΡΒΑΝΙΤΗ: χρυσή βράβευση για το ΚΥΑΝΟ

Το πρώτο Ελληνικό τυρί τύπου “blue cheese”

Τα προϊόντα που αναδείχθηκαν από τα GreekMarketNews Awards 2023 επιλέχθηκαν από τους συντελεστές της ιστοσελίδας με προσωπικά κριτήρια.

 

Άλλη μια βράβευση για το Τυροκομείο ΑΡΒΑΝΙΤΗ, αυτή τη φορά από τα GMN Awards 2023, για το ΚΥΑΝΟ, το πρώτο Ελληνικό τυρί τύπου “blue cheese”.

Το ΚΥΑΝΟ είναι το πρώτο Ελληνικό μπλε τυρί, που παράγεται από κατσικίσιο γάλα. Περιέχει φρέσκο κατσικίσιο γάλα που συλλέγεται από κοπάδια που βόσκουν ελεύθερα στα ορεινά της Κεντρικής Μακεδονίας. Το ιδανικό μικροκλίμα, το φρέσκο γάλα από τα κοπάδια που βόσκουν ελεύθερα, αποτελούν την τέλεια βάση για ένα μοναδικό προϊόν με ιδιαίτερη υφή και γεύση.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι το 2023 υπήρχαν στην αγορά πάρα πολλά προϊόντα, τα οποία κέρδισαν την προσοχή των συντελεστών της ιστοσελίδας Greek Market News. Αρκετά απ’ αυτά αναδείχθηκαν προϊόντα του μήνα και ήταν υποψήφια για τις πρώτες θέσεις στις τέσσερις κατηγορίες της φετινής χρονιάς, οι οποίες ήταν:

  • Λειτουργικό προϊόν
  • Καινοτόμο προϊόν
  • Gourmet προϊόν
  • Παραδοσιακό προϊόν

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Τυροκομείο ΑΡΒΑΝΙΤΗ έχει βραβευτεί για το ΚΥΑΝΟ και στα International Cheese Awards 2023, στο Nantwich της Αγγλίας, με χρυσό βραβείο. Στα ίδια βραβεία είχε διακριθεί και για τη βαρελίσια φέτα και για το μανούρι ΠΟΠ, με χρυσό βραβείο.

You might also like