ΟΠΕΚΕΠΕ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την Ενιαία Ενίσχυση 2023

Τον Μάρτιο θα ανοίξει η πλατφόρμα για αιτήσεις ΕΑΕ για το 2024

Στην ανακοίνωση του ΥπΑΑΤ τονίζεται πως, παράλληλα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ, έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για το άνοιγμα της αίτησης ΕΑΕ για το έτος 2024, προκειμένου να ανοίξει μέσα στον Μάρτιο.

Ανοικτή είναι η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για τυχόν τροποποιήσεις και διορθώσεις επί της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης (ΕΑΕ) για το έτος 2023, όπως ανακοίνωσε η νέα διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ, υλοποιώντας το χρονοδιάγραμμα που είχε θέσει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης.

Σε λειτουργία ξανά η τηλεφωνική γραμμή του ΕΛΓΑ στη Λάρισα για τις αποζημιώσεις

Σε άλλη ανακοίνωσή του, το ΥπΑΑΤ αναφέρει πως από αύριο, Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024 μέχρι και την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024, ενεργοποιείται και πάλι το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης των αγροτών στη Λάρισα, εν όψει της εξόφλησης των αποζημιώσεων για τη θεομηνία Daniel, και εν όψει της σύνταξης των πορισμάτων για την εξόφληση των δικαιούχων, η οποία θα ολοκληρωθεί έως τις 30 Ιουνίου.

Σκοπός του κέντρου εξυπηρέτησης είναι η ενημέρωση των παραγωγών, που έχουν πληγεί από τη θεομηνία Daniel και η συγκέντρωση τυχόν παρατηρήσεων, αιτημάτων ή διευκρινίσεων, επί των αποζημιώσεων.

Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί από τις 08:00 έως τις 20:00, στα γραφεία του υποκαταστήματος του ΕΛΓΑ Λάρισας.

Γραμμές εξυπηρέτησης αγροτών: 2410-231938, 2410-231929, εσωτερική γραμμή 1.

You might also like