Φάρμα Κουκάκη: Νέο Κεφίρ με Μπανάνα, Βρώμη & Μέλι

Η Φάρμα Κουκάκη λανσάρει το νέο Κεφίρ Μπανάνα, Βρώμη και Μέλι, που έρχεται να συμπληρώσει την οικογένεια των Κεφίρ.

 

Το νέο κεφίρ της Φάρμα Κουκάκη κυκλοφορεί σε συσκευασία 330ml και έχει ξεκινήσει να τοποθετείται σε αλυσίδες σούπερμάρκετ και σε μικρότερα σημεία πανελλαδικά, αποσπώντας ήδη θετικά σχόλια για τη γεύση του.

Οι ευεργετικές ιδιότητες του Κεφίρ

Οι ευεργετικές ιδιότητες του Κεφίρ σε συνδυασμό με Μπανάνα, Βρώμη, Μέλι, δημιουργούν ένα ρόφημα πολύτιμο για τον οργανισμό και την υγεία του πεπτικού συστήματος. Ένα φυσικό, προβιοτικό ρόφημα, πλούσιο σε πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας, που βοηθά στη τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος. Είναι μια healthy επιλογή για κάθε ηλικία, που προάγει την ισορροπημένη διατροφή και τη θωράκιση του οργανισμού.

Φάρμα Κουκάκη: στην 1η θέση Πανελλαδικά στην κατηγορία του Κεφίρ

Με 6 πλέον κωδικούς Κεφίρ, η Φάρμα Κουκάκη κατέχει ηγετική θέση στην κατηγορία.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις στο 12μηνο του 2023, η Εταιρία βρίσκεται στην 1η θέση Πανελλαδικά στην κατηγορία του Κεφίρ, με μερίδιο 32,2% σε αξία, στο σύνολο της ελληνικής αγοράς. Το λανσάρισμα του νέου κωδικού Κεφίρ Μπανάνα, Βρώμη και Μέλι, προβλέπεται να ενισχύει ακόμη περισσότερο τη θέση της στην κατηγορία.

Ταυτόχρονα, η Εταιρία σημείωσε και μια σημαντική επιτυχία στην κατηγορία του Κεφίρ, στα φετινά International Taste Awards. Κατάφερε να αποσπάσει το 2ο  Crystal Taste Award για τη γκάμα της για το κλασικό Κεφίρ.

Την ίδια επιτυχία σημείωσε πέρυσι και το αγαπημένο από το κοινό, Κεφίρ με Κόκκινα Φρούτα, κάνοντας έτσι τη Φάρμα Κουκάκη την 1η ελληνική γαλακτοβιομηχανία με 2 βραβεία Crystal, στην κατηγορία του Κεφίρ.

You might also like