Έρχεται το FEFCO Summit 2024 με την υποστήριξη του HPPA

15- 17 Μαΐου 2024, στην Ελλάδα, το συνέδριο για την κυματοειδή συσκευασία

Το ετήσιο Summit της European Federation of Corrugated Board Manufacturers- FEFCO θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 17 Μαΐου 2024, στην Ελλάδα με την υποστήριξη του Συνδέσμου Ελλήνων Παραγωγών Χάρτινης Συσκευασίας- HPPA και θα συγκεντρώσει στελέχη από εταιρείες μέλη της FEFCO από όλον τον κόσμο. Το παρόν θα δώσουν επίσης τα ιδρυτικά και συνδεδεμένα μέλη του HPPA.

 

Το Summit έχει στόχο να συζητηθούν σημαντικές εξελίξεις στον κλάδο της συσκευασίας κυματοειδούς χαρτιού και σε αυτό το πλαίσιο εκλεκτοί προσκεκλημένοι του ΗΡΡΑ θα συνεισφέρουν μέσω ομιλιών φέρνοντας την Ελλάδα στο επίκεντρο.
Ενότητα με θέμα «Setting the Scene 2024 and Beyond», θα ασχοληθεί με τις οικονομικές τάσεις, τη γεωπολιτική, τις τάσεις σχετικά με την αγορά κυματοειδούς συσκευασίας στην ΕΕ, καθώς και με το φλέγον ζήτημα του PPWR. Με την αειφορία στο επίκεντρο, θα αναλυθούν τα πρότυπα ESG, καθώς και εκθέσεις βιωσιμότητας του κλάδου.

Η ενότητα με θέμα «Adapting to the new World», θα καλύψει ζητήματα όπως η τεχνητή νοημοσύνη, η κυβερνοασφάλεια και οι επικοινωνιακές προκλήσεις στην ΕΕ. Επιπλέον, παράγοντες του κλάδου θα συζητήσουν προσεγγίσεις της ψηφιακής επικοινωνίας.

Το FEFCO Summit 2024 σηματοδοτεί μια κομβική στιγμή για τη χάραξη στρατηγικής πορείας της βιομηχανίας κυματοειδούς συσκευασίας. Με κεντρικούς πυλώνες τη βιωσιμότητα και την καινοτομία υπόσχεται να θέσει τις βάσεις για στρατηγικές συνεργασίες και εξελίξεις με θετικό αντίκτυπο το 2024.


Τα Συνδεδεμένα Μέλη μπορούν να συμμετέχουν στο FEFCO Summit μέσω του HPPA. Προς τούτο, οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με την Γενική Γραμματέα Ιφιγένεια Τάρου: [email protected] 

You might also like