«Βραβεία» ανώτερης γεύσης για τη ΔΩΔΩΝΗ

Στα Superior Taste Awards

Η ΔΩΔΩΝΗ απέσπασε τέσσερις σημαντικές διακρίσεις στα διεθνή βραβεία Superior Taste Awards 2024, τον διαγωνισμό που διοργανώνεται από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας, ο οποίος αξιολογεί και πιστοποιεί τη γεύση και την ποιότητα των τροφίμων.

 

Η Φέτα Π.Ο.Π. έλαβε την ύψιστη διάκριση των τριών χρυσών αστεριών. Με ένα χρυσό αστέρι βραβεύτηκαν το – δημοφιλές τόσο στην ελληνική, όσο και στη διεθνή αγορά –Γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ αγελάδος 2%, και οι δύο νέες, καινοτόμες προσθήκες στην οικογένεια των φυτικών προιόντων ΔΩΔΩΝΗ Plant’d Λευκό και Κίτρινο που αποτελούν εναλλακτικές επιλογές.

Η επιτυχία αυτή αναδεικνύει τη σταθερή προσήλωση της εταιρείας, η ιστορία της οποίας ξεκινά από το 1963, γνωστή για την παραγωγή προϊόντων που ανταποκρίνονται στα αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας, ενσωματώνοντας τις αξίες της παράδοσης και της αυθεντικότητας.

Με τις νέες αυτές διακρίσεις, η ΔΩΔΩΝΗ επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στην ελληνική και διεθνή αγορά, προσφέροντας προϊόντα που συνδυάζουν την παράδοση με την καινοτομία φέρνοντας καθημερινά τη γεύση της Ελλάδας στα τραπέζια των καταναλωτών σε πάνω από 50 χώρες παγκοσμίως.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης δήλωσε σχετικά: «Οι διακρίσεις των προϊόντων ΔΩΔΩΝΗ με τα Superior Taste Awards αποτελούν μια επιβράβευση της διαχρονικής μας δέσμευσης για άριστη ποιότητα και ανώτερη γεύση, και δεν μπορούμε παρά να νιώθουμε περήφανοι που για ακόμα μια φορά ο διεθνής θεσμός iTQi αναγνωρίζει την οικογένεια ΔΩΔΩΝΗ και τα εκλεκτά προϊόντα της. Παραμένουμε πιστοί στο όραμα μας χωρίς καμία έκπτωση».

You might also like