Συνεργασία της GIZELIS ROBOTICS με την Όμηρος

Λύση συσκευασίας από την πρώτη στο εργοστάσιο της γαλακτοβιομηχανίας

Η GIZELIS ROBOTICS ανέπτυξε μια προηγμένη ρομποτική λύση για την Όμηρος  η οποία αποτελείται από δύο ζεύγη ρομποτικών κυψελών που διαθέτουν συνολικά οκτώ ρομποτικούς βραχίονες.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της GIZELIS ROBOTICS, αυτό το καινοτόμο σύστημα έχει σχεδιαστεί για να χειρίζεται τη συλλογή, συσκευασία και συσκευασία σακουλών κενού με υψηλά επίπεδα ευελιξίας και ασφάλειας.

 

Σχετικά με την εταιρεία

Η Omiros Dairies είναι βιομηχανία επεξεργασίας γάλακτος με έδρα τα Τρίκαλα της Θεσσαλίας. Ιδρύθηκε από την οικογένεια Γιαννίτση το 1984. Είναι 100% εξαγωγική τα τελευταία χρόνια, διανέμοντας τα προϊόντα της σε περισσότερες από 20 χώρες στην Ευρώπη, Αμερική και Αυστραλία και τοποθετείται ανάμεσα στις κορυφαίες ελληνικές εξαγωγικές εταιρείες.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «Η Όμηρος έχει καταφέρει να συνδυάσει καινοτόμες παραγωγικές διαδικασίες με την παράδοση και μπορεί να εγγυηθεί υψηλής ποιότητας προϊόντα με εξαιρετική γεύση που πληρούν όλες τις διεθνείς νομοθετικές απαιτήσεις σε όλα τα στάδια, από την παραγωγή μέχρι τη διανομή».

You might also like