ΔΕΚΑ ΑΕΒΕ

Με μία ιδιαίτερα επιτυχημένη παρουσία – από το 1940 – στην ελληνική αγορά και με γνώμονα πάντα την αρτιότερη και συνεπέστερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η ΔΕΚΑ ΑΕΒΕ προκειμένου να ανταποκριθεί πληρέστερα στις προκλήσεις των καιρών, εξειδικεύεται διαρκώς επιδιώκοντας πάντα τη βελτιστοποίηση της γνώσης και της απόδοσής της.

Οι έμπειροι συνεργάτες της, τόσο στον εμπορικό όσο και τον τεχνικό τομέα, αποτελούν τους πολύτιμους αρωγούς στη συνεχή προσπάθεια κάλυψης των αναγκών των πελατών της, που την εμπιστεύονται όλα αυτά τα 84 χρόνια.

Με σεβασμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης, η ΔΕΚΑ ΑΕΒΕ συνεχίζει να παρέχει επιτυχείς λύσεις και υπηρεσίες, σε ένα ευρύ φάσμα πελατών που ανήκει σε παραγωγικές δραστηριότητες όπως Βιομηχανία, Ναυτιλία, Ενέργεια, Κατασκευές, Εργαστηριακές και λοιπές εφαρμογές.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται σε ένα νέο υπερσύγχρονο κτίριο στον Πειραιά, ενώ από το 2005, έχοντας ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της Βόρειας Ελλάδας, λειτουργεί υποκατάστημα και στην Θεσσαλονίκη.

You might also like