Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στην MEAT/DAIRY/FROZEN EXPO 2024
Συμμετέχει ως εκθέτης στο HALL1- Περίπτερο A32 της Dairy Expo και στην 7η Επιστημονική Ημερίδα Γαλακτοκομίας και Τυροκομίας (Σάββατο 9 Νοεμβρίου, 11.30)
Το Τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σας προσκαλεί στην 8η έκθεση MEAT – DAIRY – FROZEN Expo 2024 που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου 2024 στο Metropolitan Expo στην Αθήνα.
Το Εργαστήριο Υγείας των Ζώων, Υγιεινής και Ποιότητας Τροφίμων συμμετέχει ως εκθέτης στο HALL1 (DAIRY EXPO), Περίπτερο A32 για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου «Χρήση καινοτόμων μεθόδων για την ανίχνευση μοναδικών χαρακτηριστικών νωπού γίδινου και πρόβειου γάλακτος και παραδοσιακών γαλακτοκομικών προϊόντων ΠΟΠ-ΠΓΕ της Ηπείρου, διασφαλίζοντας την αυθεντικότητα τους».
Το έργο χρηματοδοτήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας» (ΜΕΤΡΟ 16 – Δράση 2 – Κωδικός έργου: Μ16ΣΥΝ2-00267), «ΕΣΠΑ 2014-2020», με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης), μέσω της Περιφέρειας Ηπείρου.
Το Τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων προσκαλεί την επιστημονική κοινότητα και το ευρύ κοινό στην 7η Επιστημονική Ημερίδα Γαλακτοκομίας και Τυροκομίας το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, 11.30 π.μ. στο HALL1, όπου θα παρουσιαστεί εισήγηση με θέμα: «Εφαρμογή πρωτεωμικών τεχνολογιών και ανάπτυξη τεχνητών νευρωνικών δικτύων για την ταυτοποίηση της προέλευσης γάλακτος μηρυκαστικών».
Στο μήνυμά της η Αθηνά Τζώρα, Καθηγήτρια του Τμήματος και Επιστημονική υπεύθυνη του έργου TREATS
www.treats.gr αναφέρει σχετικά: «Με χαρά θα σας υποδεχτούμε για να συζητήσουμε τις καινοτόμες εξελίξεις που εφαρμόζει το εργαστήριό μας στην ιχνηλάτηση της αυθεντικότητας του ελληνικού γάλακτος. Παρακαλούμε ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για την εγγραφή σας στην έκθεση και τη λήψη της προσωπικής σας πρόσκλησης».