Με πλούσιο ρεπορτάζ από την έκθεση MEAT/ DAIRY/ FROZEN 2024, η οποία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 9-11 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo αλλά και με ρεπορτάζ από άλλα σημαντικά γεγονότα της περιόδου (World Cheese Awards 2025 στην Πορτογαλία, AgriBusiness Forum, στην Αθήνα) κυκλοφόρησε το Dairy #45.
Το κεντρικό αφιέρωμα του τεύχους αφορά στα Αρμεκτικά Μηχανήματα & την Συλλογή Γάλακτος, ενώ μπορείτε να διαβάσετε συνεντεύξεις που παραχώρησαν στο περιοδικό ο τυροκόμος Θανάσης Κατσούδας από την Κοζάνη και ο κτηνοτρόφος και συνδικαλιστής Θεοχάρης Λιούρης από τα Ιωάννινα.
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΕΥΧΟΥΣ
ΝΕΑ
Κλάδοι, αγορές, πρόσωπα & θεσμοί
Νέα προϊόντα
Τεχνολογικά νέα
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παραδοσιακή Κυκλαδίτικη τυροκομία
Έλληνες στα World Cheese Awards
Agribusiness Forum 2024
ΠΑΡΑΓΩΓΗ
Θεοχάρης Λιούρης, κτηνοτρόφος, Ιωάννινα
Θανάσης Καλτσούδας, τυροκόμος, Κοζάνη
Τυροκομείο Γρατσάνη, Αγρίνιο
MEAT- DAIRY- FROZEN EXPO 2024
Η συνδυαστική έκθεση της OMIND CREATIVES
Αξιολόγηση ελληνικών τυριών και γιαουρτιών
ΑΦΙΕΡΩΜΑ | Άμελξη & συλλογή γάλακτος
Διαδικασία με ασφάλεια και ποιότητα
Εταιρείες και προϊόντα για επαγγελματίες
ΑΓΟΡΑ
Λευκές’ επενδύσεις: Εκσυγχρονισμός & αυτοματισμοί
ΕΡΕΥΝΑ
LOGI.C FOOD EDITION: Έρευνα για το τυρί
«Βοσκήσιμες γαίες»: Άρθρο του Δρ Θωμά Γ. Παπαχρήστου
«Βουβαλίσιο γάλα»: Άρθρο επιστημόνων του ΕΛΓΟ- ΔΗΜΗΤΡΑ
ΙΣΤΟΡΙΑ
«Τομή ‘74»: Χούντα, αγροτιά και συμπάθεια…