Κυκλοφόρησε το Dairy #45

Το τεύχος Νοεμβρίου- Δεκεμεβρίου 2024

Με πλούσιο ρεπορτάζ από την έκθεση MEAT/ DAIRY/ FROZEN 2024, η οποία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 9-11 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo αλλά και με ρεπορτάζ από άλλα σημαντικά γεγονότα της περιόδου (World Cheese Awards 2025 στην Πορτογαλία, AgriBusiness Forum, στην Αθήνα) κυκλοφόρησε το Dairy #45.

 

Το κεντρικό αφιέρωμα του τεύχους αφορά στα Αρμεκτικά Μηχανήματα & την Συλλογή Γάλακτος, ενώ μπορείτε να διαβάσετε συνεντεύξεις που παραχώρησαν στο περιοδικό ο τυροκόμος Θανάσης Κατσούδας από την Κοζάνη και ο κτηνοτρόφος και συνδικαλιστής Θεοχάρης Λιούρης από τα Ιωάννινα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΕΥΧΟΥΣ

ΝΕΑ  

Κλάδοι, αγορές, πρόσωπα & θεσμοί

Νέα προϊόντα

Τεχνολογικά νέα

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παραδοσιακή Κυκλαδίτικη τυροκομία

Έλληνες στα World Cheese Awards

Agribusiness Forum 2024

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Θεοχάρης Λιούρης, κτηνοτρόφος, Ιωάννινα

Θανάσης Καλτσούδας, τυροκόμος, Κοζάνη

Τυροκομείο Γρατσάνη, Αγρίνιο

MEAT- DAIRY- FROZEN EXPO 2024

Η συνδυαστική έκθεση της OMIND CREATIVES

Αξιολόγηση ελληνικών τυριών και γιαουρτιών

ΑΦΙΕΡΩΜΑ | Άμελξη & συλλογή γάλακτος

Διαδικασία με ασφάλεια και ποιότητα

Εταιρείες και προϊόντα για επαγγελματίες

ΑΓΟΡΑ

Λευκές’ επενδύσεις: Εκσυγχρονισμός & αυτοματισμοί

ΕΡΕΥΝΑ

LOGI.C FOOD EDITION: Έρευνα για το τυρί

«Βοσκήσιμες γαίες»: Άρθρο του  Δρ Θωμά Γ. Παπαχρήστου

«Βουβαλίσιο γάλα»: Άρθρο επιστημόνων του ΕΛΓΟ- ΔΗΜΗΤΡΑ

ΙΣΤΟΡΙΑ

«Τομή ‘74»: Χούντα, αγροτιά και συμπάθεια…

Δείτε το τεύχος εδώ
You might also like