Kτηνοτρόφοι Αττικής: Ανεβαίνουν στην ZOOTECHNIA 2025

Εκδηλώσεις στο περίπτερό τους και συμμετοχή σε συνέδριο

Ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Περιφέρειας Αττικής συμμετέχει στην ZOOTECHNIA 2025 και στο πλαίσιο αυτής της συμμετοχής έχει προγραμματίσει κάποιες εκδηλώσεις στο περίπτερό του.

 

Παράλληλα η γραμματέας του Μάγδα Κοντογιάννη θα πραγματοποιήσει παρέμβαση την Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2025, στις 18.00, στο 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Το κρέας και τα προϊόντα του: από τον στάβλο στο πιάτο» που οργανώνεται από το περιοδικό Meatnews και την ΔΕΘ-HELEXPO.

Στο πλαίσιο της  Zootechnia, στο περίπτερο 3 (Παραγωγικά ζώα), δίπλα στο stand 21 (Πρόβειο ΚΟΡΔΑΛΗΣ) ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Περιφέρειας Αττικής θα λειτουργήσει ένα «ΚΑΦΕΝΕΙΟ των ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ», κάθε ημέρα 10.00-19.00 σαν ένα χώρο συνάντησης, συζήτησης, ανταλλαγής πληροφοριών, ιδεών και προτάσεων ώστε να δημιουργηθεί συναντίληψη για προτεραιότητες σε κοινές αγροτικές δράσεις.

You might also like