3η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΥΡΙΩΝ

Η καθιερωμένη αξιολόγηση ελληνικών τυριών, θα διεξαχθεί φέτος σε διαφορετικό χώρο από τον καθιερωμένο. Στις 19 Δεκεμβρίου 2020, στο πλαίσιο της ψηφιακής εκδήλωσης MEAT/DAIRY DAY, θα λάβει χώρα η εκδήλωση. Οι Έλληνες παραγωγοί θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν με τα προϊόντα τους – τα οποία θα έχουν αποστείλει σε θερμοκρασίες συντήρησης, 1-2 ημέρες νωρίτερα – και να αξιολογηθούν από την κριτική επιτροπή που θα απαρτίζεται από ειδικούς επιστήμονες και γευσιγνώστες. Με μια διαδικασία, στην οποία δεν θα αναφέρεται η επωνυμία του παραγωγού, θα βαθμολογούνται τα τυροκομικά προϊόντα και θα αξιολογούνται από ομάδες επιστημόνων με ειδίκευση στα γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα. Σκοπός του διαγωνισμού είναι να αναδείξει τα ποιοτικά προϊόντα που διαθέτει η ελληνική τυροκομία.

Στην 3η Αξιολόγηση Ελληνικών Τυριών, μπορούν να συμμετέχουν παραγωγοί τυροκομικών προϊόντων με έδρα την Ελλάδα όπου τα προϊόντα τους είναι σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία και τον κώδικα τροφίμων και ποτών.

Το διαγωνισμό διοργανώνει η εταιρεία O.MIND CREATIVES σε συνεργασία με το κολέγιο Perrotis και την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης.

Δείτε ΕΔΩ τις κατηγορίες προϊόντων που συμμετέχουν.

Κατεβάστε ΕΔΩ την αίτηση συμμετοχής.