Trending
- H ΕΦΧΕ στο ΥπΑΑΤ
- Αναβαθμισμένη σειρά 5DFPlatformMY24 της DEUTZ-FAHR
- H Tomra ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Ελλάδα
- Ενημερωτική εκδήλωση τύπου για την ΠΟΠ Γραβιέρα Νάξου
- Γεωπολιτική των τροφίμων και της γαστρονομίας
- Σκυλακάκης: Χαμηλότερες τιμές ρεύματος για τους αγρότες
- Προτάσεις της ΕΘΕΑΣ για βελτίωση της νέας ΚΑΠ 2023-2027
- Ρύθμιση για την επιστροφή του ΕΦΚ για το αγροτικό πετρέλαιο
- Κρι Κρι: επενδύσεις 30 εκατ. ευρώ για την επόμενη διετία
- ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ: Διαδικτυακό σεμινάριο για τις βιώσιμες πρακτικές
3η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΥΡΙΩΝ
Η καθιερωμένη αξιολόγηση ελληνικών τυριών, θα διεξαχθεί φέτος σε διαφορετικό χώρο από τον καθιερωμένο. Στις 19 Δεκεμβρίου 2020, στο πλαίσιο της ψηφιακής εκδήλωσης MEAT/DAIRY DAY, θα λάβει χώρα η εκδήλωση. Οι Έλληνες παραγωγοί θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν με τα προϊόντα τους – τα οποία θα έχουν αποστείλει σε θερμοκρασίες συντήρησης, 1-2 ημέρες νωρίτερα – και να αξιολογηθούν από την κριτική επιτροπή που θα απαρτίζεται από ειδικούς επιστήμονες και γευσιγνώστες. Με μια διαδικασία, στην οποία δεν θα αναφέρεται η επωνυμία του παραγωγού, θα βαθμολογούνται τα τυροκομικά προϊόντα και θα αξιολογούνται από ομάδες επιστημόνων με ειδίκευση στα γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα. Σκοπός του διαγωνισμού είναι να αναδείξει τα ποιοτικά προϊόντα που διαθέτει η ελληνική τυροκομία.
Στην 3η Αξιολόγηση Ελληνικών Τυριών, μπορούν να συμμετέχουν παραγωγοί τυροκομικών προϊόντων με έδρα την Ελλάδα όπου τα προϊόντα τους είναι σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία και τον κώδικα τροφίμων και ποτών.
Το διαγωνισμό διοργανώνει η εταιρεία O.MIND CREATIVES σε συνεργασία με το κολέγιο Perrotis και την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης.
Δείτε ΕΔΩ τις κατηγορίες προϊόντων που συμμετέχουν.
Κατεβάστε ΕΔΩ την αίτηση συμμετοχής.