Τα Αβγά Βλαχάκη  έγιναν …”Ελλα-δικά μας”

Η εταιρεία έγινε μέλος της γνωστής πρωτοβουλίας ελληνικών προϊόντων.

 

Το σήμα «Ελλα-δικά μας» βρίσκεται πλέον στις συσκευασίες της Αβγά Βλαχάκη, αφού η εταιρεία έχει λάβει την πιστοποίηση από την Eurocert ότι πληροί όλα τα ποιοτικά κριτήρια που απαιτούνται για την απόκτηση του σήματος.

Η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα ανακοίνωση σχετικά με την ένταξη στην πρωτοβουλία “Ελλα-δικά μας” στην οποία, μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:

“Είμαστε μια ελληνική εταιρεία με έδρα στην Ελλάδα, που ασκεί την επιχειρηματική της δραστηριότητα στη χώρα με παραγωγή στο Ύπατο Θηβών, στα Καλύβια Αττικής, στον Δομοκό Φθιώτιδας, στα Βάγια Θηβών και στα Κύθηρα. Συνεργαζόμαστε με ελληνικές επιχειρήσεις για τις ανάγκες της παραγωγής και των υπηρεσιών που παρέχουμε. Με την δραστηριότητα μας προσφέρουμε Υψηλή προστιθέμενη αξία στην ελληνική παραγωγή. Παράγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και ακολουθούμε πρακτικές φιλικές στο περιβάλλον”.

Η πρωτοβουλία “Ελλα-δικά μας” αποτελείται από μια κοινότητα εξωστρεφών παραγωγικών, μεταποιητικών επιχειρήσεων ελληνικής ιδιοκτησίας που στοχεύει στην ανάδειξη και την προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού παραγωγικού δυναμικού της χώρας μας. Στο εξής  εταιρεία Βλαχάκης θα είναι  μέλος της.

You might also like