Στη Γηραιά Αλβιώνα η Κρι Κρι, μέσω Aldi, με τα βραβευμένα προϊόντα Super Spoon

Ισχυροποιείται η εταιρεία στη βρετανική αγορά- με +50% τρέχουν οι εξαγωγές του γιαουρτιού της.

Μετά την εμπορική επιτυχία της σειράς λειτουργικών γιαουρτιών Super Spoon στην ελληνική αγορά, το καινοτόμο αυτό προϊόν παρουσιάζει έντονη σταδιακά δυναμική προς τις αγορές του εξωτερικού, με σημείο σταθμό την εμπορική του διάθεση στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, μέσω του κολοσσού ALDI.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως η σειρά Super Spoon της Κρι Κρι ήδη βρίσκεται στα ράφια βελγικών σουπερμάρκετ και η ανταπόκριση των καταναλωτών είναι εντυπωσιακή. Στο πλαίσιο της έντονης εξαγωγικής δραστηριότητας της Κρι Κρι σε 24 χώρες έως τώρα, η σειρά Super Spoon πρόκειται το επόμενο δίμηνο να διατεθεί σε μεγάλη αλυσίδα σουπερμάρκετ της Ολλανδίας, αλλά και σε άλλες μεγάλες αλυσίδες στην Ιταλία.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου που κυκλοφόρησε η εταιρεία, ” Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει τη θετική πορεία της ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας στην πολιτική εξωστρέφειάς της και την επέκτασή της στο εξωτερικό. Στο πλαίσιο αυτό και με δεδομένα τα πλέον υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της,οι εξαγωγές γιαουρτιού σημειώνουν αύξηση περίπου 50%  σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο του 2016″.

You might also like