Ανακοινώθηκε το World Dairy Summit 2017

Θα πραγματοποιηθεί 29/10- 3/11 2017, στο Μπέλφαστ, στη Β. Ιρλανδία.

Το 2017 International Dairy Federation World Dairy Summit ανακοινώθηκε για το διάστημα 29 Οκτωβρίου με 3 Νοεμβρίου 2017 και θα πραγματοποιηθεί στο Μπέλφαστ, στη Βόρεια Ιρλανδία. Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία γεγονότα της παγκόσμιας γαλακτοβιομηχανίας.

 

« Κατά τη διάρκεια της συνόδου θα εξετάσουμε τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει μια ζωντανή, αποτελεσματική και βιώσιμη γαλακτοκομική βιομηχανία με πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και καινοτόμα γαλακτοκομικά προϊόντα στην υγεία των σημερινών και μελλοντικών γενεών, την υγεία και την καλή διαβίωση των ζώων, την επιστήμη και την τεχνολογία των γαλακτοκομικών προϊόντων» αναφέρεται στο δελτίο Τύπου της οργανωτικής επιτροπής.

Η συγκεκριμένη διάσκεψη κορυφής θα περιλαμβάνει αρκετές διασκέψεις υψηλού επιπέδου, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου IDF World Political Leaders Forum, καθώς και του IDF World Dairy Leaders’ Forum, ενώ έχουν προγραμματιστεί ήδη και οκτώ διασκέψεις

Η θεματολογία των διασκέψεων του Μπέλφαστ περιλαμβάνει ζητήματα για το μάρκετινγκ των γαλακτοκομικών προϊόντων, τη διατροφή και την υγεία, τη  γαλακτοκομική πολιτική και την οικονομία, την επιστήμη και την τεχνολογία των γαλακτοκομικών προϊόντων, την ασφάλεια των τροφίμων, τη διαχείριση της κτηνοτροφικής  εκμετάλλευσης, την υγεία και την καλή διαβίωση των ζώων και το περιβάλλον που δεν απουσιάζει πλέον από κανένα αγροτικό/ κτηνοτροφικό συνέδριο του κόσμου.

Στο πλαίσιο των διασκέψεων θα πραγματοποιηθεί σειρά τεχνικών περιηγήσεων σε  σύγχρονες τεχνολογικές υποδομές του κλάδου του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

You might also like