Έρχεται το γιαούρτι με ονόγαλα

Στην τελική ευθεία παραγωγής του, βρίσκεται η Φάρμα Τσιχουρίδη, στην Κοζάνη.

Γιαούρτι με γάλα γαϊδούρας παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες σε εμπορική έκθεση στο Αεροδρόμιο στα Σπάτα ο παραγωγός Ισαάκ Τσιχουρίδης από τη Φάρμα Τσιχουρίδη που διατηρεί στην Οινόη Κοζάνης.

 

Ο κτηνοτρόφος, ο οποίος έχει γίνει ευρύτερα γνωστός από το εμφιαλωμένο γάλα γαϊδούρας που διακινεί σε αρκετά σημεία σε όλη την Ελλάδα, έχει δημιουργήσει ένα γιαούρτι με 5% γάλα γαϊδούρας και το υπόλοιπο αγελαδινό, το οποίο ετοιμάζεται να λανσάρει μέχρι τα τέλη του χρόνου.

Ο παραγωγός, ο οποίος έχει καταλήξει στη σύσταση και τη γεύση που επιθυμεί, βρίσκεται στην τελική ευθεία της υλοποίησης ενός μεγαλεπήβολου σχεδίου το οποίο θα φέρει το ιδιαίτερο αυτό γιαούρτι σε μια σειρά σημείων πώλησης τόσο στη βόρεια Ελλάδα, όσο και στην αγορά της Αθήνας.

Φωτογραφία: http://galagaidouras.eu/

You might also like