‘Εφεύρεση της χρονιάς’, το παγωτό Halo Top

Το μόνο τρόφιμο της σχετικής λίστας του περιοδικού Time για το 2017.

Το αμερικανικό περιοδικό Time, επέλεξε το παγωτό της εταιρείας Halo Top Creamery, από το Los Angeles, ως ένα από τα προϊόντα της γνωστής λίστας “25 Best Inventions” που συντάσσει κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι το μόνο τρόφιμο της σχετικής λίστας στην οποία, όπως είναι φυσικό, κυριαρχούν οι τεχνολογίες της ψηφιακής οικονομίας.

Τι το ξεχωριστό έχει το εξαιρετικά δημοφιλές αυτό παγωτό: 240-360 θερμίδες και 20-24 θερμίδες (ανάλογα τη γεύση) ανά συσκευασία του μισού κιλού (473 ml). Η εταιρεία που το παράγει παρουσίασε αύξηση του κύκλου εργασιών της κατά 2.500% κατά τη διάρκεια της τελευταίας χρήσης και ήδη κοντράρει στα ίσια καθιερωμένους γίγαντες των καταναλωτικών παγωτών όπως η Häagen-Dazs και η Ben & Jerry’s.

Το παγωτό είναι το μόνο τρόφιμο της λίστας στην οποία περιλαμβάνονται προϊόντα όπως το Apple iPhone X, ανελκυστήρες οι οποίοι μπορούν να κινηθούν σε διάφορες κατευθύνσεις, το όχημα Mars InSight που κατασκεύασε η ΝASA για τις διαστημικές αποστολές της, το νέο παιχνίδι fidget spinner κ.ά.

Η εταιρεία προχώρησε και στη λιανική, ανοίγοντας πρόσφατα το πρώτο κατάστημά της σε εμπορικό κέντρο στο Los Angeles, ενώ έριξε στην αγορά και επτά νέα vegan προϊόντα για καταναλωτές που δεν θέλουν ζωικό γάλα στο παγωτό τους.

You might also like