Τέταρτη ρομποτική φάρμα στην Ελλάδα για τη Lely

Τη συμφωνία για την εγκατάσταση του 4ου διπλού αρμεκτικού ρομπότ Lely Austronaut Α4 στην Ελλάδα ανακοίνωσε η εταιρεία Κτηνοτροφικοί Αυτοματισμοί Ελλάδας, θυγατρική εταιρεία της Milkplan και αντιπρόσωπος της Lely στην Ελλάδα.

 

Αμέσως μετά τη συμφωνία για την εγκατάσταση του τρίτου Lely Astronaut Α4 στη φάρμα του Μαργαρίτη Μποτσιάρη στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης που ανακοινώθηκε τέλη Δεκεμβρίου, η εταιρεία ανακοίνωσε τη συμφωνία για την εγκατάσταση του 4ου διπλού αρμεκτικού ρομπότ Lely Astronaut Α4 στη φάρμα του Δημήτρη  Μαστοργιάννη  στο Αδάμ Θεσσαλονίκης.

Η εγκατάσταση αυτή θα ξεκινήσει τέλη Ιουνίου αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στο στάβλο βάσει των προδιαγραφών που ορίζει η Lely. Στην εν λόγω φάρμα που θα φιλοξενήσει 120 αγελάδες θα τοποθετηθεί και ρομποτική παγολεκάνη MP Powertank 6t από τη Milkplan. Έτσι, οι υπερσύγχρονες ρομποτικές φάρμες στην Ελλάδα θα ανέρχονται πλέον σε τέσσερις και θα είναι όλες Lely.

Στους προσεχείς μήνες η εταιρεία θα ανακοινώσει τις διάφορες δράσεις της για τον εορτασμό των 25 χρόνων της Lely στον τομέα του αυτοματισμού στην κτηνοτροφία.

You might also like