Τρεις έπαινοι για τη Δωδώνη στα Made in Greece Awards 2017

Τρεις φορές διακρίθηκε η Γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη στα Made in Greece Awards, στα οποία συμμετείχαν συνολικά 90 εταιρείες από διάφορους κλάδους. Συγκεκριμένα η Δωδώνη έλαβε τρεις επαίνους στις κατηγορίες «Επώνυμο Ελληνικό Προϊόν», «Καινοτόμο Προϊόν» και «Εξαγωγική Αριστεία Καταναλωτικού Προϊόντος» με κύριο όχημα τη φέτα Δωδώνη.

 

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε η εταιρεία μετά την τελετή, «Οι  νέες αυτές βραβεύσεις επιβεβαιώνουν ακόμη μία φορά την ηγετική θέση της φέτας Δωδώνη στην εγχώρια αγορά και αποδεικνύουν έμπρακτα την προσήλωση της εταιρείας στην παραγωγή αυθεντικών 100% ελληνικών γαλακτοκομικών προϊόντων που ξεχωρίζουν και διακρίνονται για την υψηλή τους ποιότητα και την αυθεντική γεύση, τη ‘Γεύση του Καλού’». Επιπλέον, σύμφωνα  πάντα με την εταιρεία αποτελούν σημαντική αναγνώριση της εξαγωγικής δραστηριότητας που διαθέτει σε 45 χώρες και στις πέντε ηπείρους.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής και τους επαίνους για την εταιρεία παρέλαβε η Βίκυ Παπουτσάκη, Marketing Manager της Δωδώνη.

Τα Made in Greece Awards διοργανώνονται κάθε δύο χρόνια από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς της για την ενδυνάμωση και διάδοση ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου καινοτομίας και εξωστρέφειας που να απαντά στις σύγχρονες προκλήσεις παραγωγής και μάρκετινγκ προϊόντων βασισμένων στην ποιότητα, την καινοτομία, τη διαφοροποίηση, τις στοχευμένες αγορές, τα διεθνή δίκτυα διανομών και τα ισχυρά σήματα (brand names).

You might also like