Διεθνής επιτυχία για τα παγωτά Kayak

Η πολυβραβευμένη σειρά Kayak Greek Frozen Yogurt «ταξιδεύει» εκτός συνόρων.

Το 2018 ξεκινάει δυναμικά για την Kayak με την συμμετοχή της για τρίτη χρονιά, στην Έκθεση Winter Fancy Food Show στο San Francisco, όπου θα παρουσιαστούν οι μοναδικές γευστικές προτάσεις της εταιρείας. Στόχος της Kayak, όπως αναφέρονται στο σχετικό δελτίο Τύπου είναι «η καινοτομία και η δημιουργία ξεχωριστών γεύσεων παγωτού υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας».

 

Η εταιρεία αναμένεται να προωθήσει στο εξωτερικό τη σειρά Greek Frozen Yogurt η οποία ξεχωρίζει για τη μοναδική ποιότητά της και την αυθεντική γεύση ελληνικού γιαουρτιού συνθέτοντας μια ξεχωριστή εμπειρία απόλαυσης. Από το 2014 μέχρι σήμερα η σειρά έχει βραβευτεί με πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένων των Great Taste Awards ενώ πρόσφατα βρέθηκε στην πρώτη θέση στην κατηγορία Healthy Taste στα Estia Awards 2018.

Η συγκεκριμένη σειρά είναι στρατηγικό προϊόν εξαγωγικής δραστηριότητας της Kayak σε Αμερική, Κίνα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κύπρο και Γερμανία. Η βραβευμένη σειρά από 100% ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι, αποτελείται από 8 μοναδικές γεύσεις που φέρουν την υπογραφή και τη μοναδικότητα των παγωτών Kayak, ενώ έχει δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μη στερείται σε τίποτε της γεύσης του φρέσκου γιαουρτιού. Αξίζει να σημειωθεί ότι η χρονιά έκλεισε με την Kayak να καταγράφει αύξηση πωλήσεων της τάξης του 16%.

Στη φωτογραφία, το Kayak Frozen Yogurt Mediterranean Orange, ένα από τα προϊόντα της εταιρείας που προβάλει ‘διπλά’ την Ελλάδα, με το γιαούρτι και το πορτοκάλι.

You might also like