Σαχάνι, από το Τυροκομείο Κωσταρέλου

Νέο τυρί από αιγοπρόβειο γάλα για σχάρα ή τηγάνι.

Ένα νέο τυρί λάνσαρε πρόσφατα η επιχείρηση Τυροκομείο Κωσταρέλου. Πρόκειται για το Σαχάνι, ένα χειροποίητο παραδοσιακό τυρί από αιγοπρόβειο γάλα.

 

Το Τυροκομείο Κωσταρέλου προτείνει το συγκεκριμένο τυρί για ψήσιμο.”Με βελούδινη υφή, μαστιχωτή δομή και φρέσκια βουτυρένια γεύση είναι ιδανικό για ψήσιμο στη σχάρα ή τηγάνισμα” αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου.

Το Τυροκομείο Κωσταρέλου το οποίο πέρυσι συμπλήρωσε 80 χρόνια ζωής, διαθέτει σήμερα επτά σημεία πώλησης στην Ελλάδα, ενώ προϊόντα του διανέμονται στην Αγγλία από την Maltby & Greek και στη Γαλλία από το κατάστημα delicatessen Kilikion στο Παρίσι.

You might also like