Νέο Rodeo Black της Κρι Κρι με ενεργό φυτικό άνθρακα

Το πρώτο τυποποιημένο μαύρο παγωτό στην Ελλάδα από την Κρι Κρι.

Ο νέος, κατάμαυρος πύραυλος της γνωστής σειράς παγωτών Rodeo αποτελεί το μεγάλο, καινοτόμο λανσάρισμα της εταιρείας Κρι Κρι, καθώς φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το απόλυτο food trend του μαύρου παγωτού που κερδίζει την προτίμηση του κοινού σε Ευρώπη και Αμερική.

Το εντυπωσιακό μαύρο χρώμα και η εξωτική εμφάνιση του Rodeo Black είναι 100% φυσικά και οφείλονται στον ενεργό φυτικό άνθρακα. Ο ενεργός φυτικός άνθρακας είναι ένα φυσικό προϊόν γνωστό για τα οφέλη του για τον ανθρώπινο οργανισμό, μεταξύ των οποίων, η αποτοξινωτική ιδιότητα. Το νέο Rodeo Black κυκλοφορεί σε γεύση Black Cookies.

Τι είναι ο ενεργός άνθρακας

Είναι ένα 100% φυσικό προϊόν – μια λεπτή άοσμη, άγευστη, και μη τοξική μαύρη πούδρα. Παράγεται από μπαμπού, ξύλο, φλοιό καρύδας, κ.ά, και κατόπιν ειδικής επεξεργασίας δημιουργούνται στην επιφάνεια του αμέτρητοι μικροσκοπικοί πόροι, που τον κάνουν προσροφητικό, δηλαδή αποκτά την ικανότητα να προσροφά τις τοξικές ουσίες.

Οφέλη ενεργού άνθρακα

Εκτός από την απόλυτη γευστική απόλαυση, το νέο Rodeo Black ξεχωρίζει, καθώς ο ενεργός άνθρακας που περιέχει προσφέρει πολλά οφέλη για τον οργανισμό: έχει αποτοξινωτικές ιδιότητες και συμβάλλει στη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

Τhe “black effect”

Το μαύρο χρώμα του φυτικού άνθρακα, αυτής της φυσικής χρωστικής, είναι εμφανές και μετά την διαδικασία της πέψης και είναι απόλυτα φυσιολογικό να παρατηρηθούν κενώσεις μαύρου χρώματος μετά την κατανάλωση τροφών με φυτικό ενεργό άνθρακα.

Το χρώμα των κενώσεων που ακολουθεί την κατανάλωση φυτικού ενεργού άνθρακα είναι σκούρο έως και μαύρο, όπως όμοια συμβαίνει και με την κατανάλωση παντζαριών ή άλλων τροφίμων με χρώμα, τα οποία χρωματίζουν τις κενώσεις. Η κατάσταση αυτή ονομάζεται υπέρχρωση και οφείλεται τόσο στην φυσική χρωστική αυτού του συστατικού, όσο και στο γεγονός ότι ο ενεργός φυτικός άνθρακας κατευθύνεται απευθείας στο έντερο και πριν βγει από το σώμα παρασύρει μαζί του τοξίνες, πρόσθετα τροφών, φυτοφάρμακα και τοξικά βακτήρια. Η κατανάλωση του ενεργού άνθρακα, δεν συνιστά σε καμία περίπτωση κίνδυνο για τον ανθρώπινο οργανισμό, αντιθέτως ενισχύει την αποτοξίνωση.

Μαύρος άνθρακας

– Οι Ινδοί χρησιμοποιούσαν τον άνθρακα για να εξυγιάνουν το πόσιμο νερό.

– Οι Αιγύπτιοι το χρησιμοποιούσαν από το 1500 π.Χ. για αποτοξίνωση του οργανισμού.

– Ο ενεργός άνθρακας χρησιμοποιείται στην παρασκευή φυσικών καλλυντικών για λαμπερό και καθαρό δέρμα.

– Το απόλυτο μαύρο του φυτικού ενεργού άνθρακα προσφέρει το απόλυτο λευκό στην οδοντοστοιχία, καθώς θεωρείται αποτελεσματικό φυσικό λευκαντικό που χαρίζει λαμπερό χαμόγελο, χωρίς να βλάπτει το σμάλτο όσο άλλες μέθοδοι λεύκανσης δοντιών.

– ο φυτικός ενεργός άνθρακας είναι μια καλή απάντηση στο hangover, αφού φαρμακευτικά σκευάσματα με αυτό το συστατικό προσφέρουν ανακούφιση, καθώς διώχνουν τις τοξίνες του αλκοόλ από τον οργανισμό;

You might also like