Freevia ημίσκληρο τυρί χωρίς Λακτόζη

Νέο προϊόν από την εταιρεία Ορίζοντες και το brand freevia.

Ένα νέο προϊόν στην οικογένεια freevia, το ημίσκληρο τυρί χωρίς λακτόζη λάνσαρε πρόσφατα η εταιρεία Ορίζοντες.

 

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου “Υπολογίζεται ότι ως και το 70% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει κάποια δυσανεξία στη λακτόζη. Θέλοντας να δώσουμε λύση στους καταναλωτές φτιάξαμε ένα γευστικό τυρί απαλλαγμένο όμως από τη λακτόζη. Υγιεινό, με τα όλα τα συστατικά από αγελαδινό, πρόβειο και κατσικίσιο γάλα. Λόγω της ωρίμανσής του, αποκτάει πλούσια υφή και γεμάτη γεύση“.

Φυλάσσεται σε ψυγείο μεταξύ 4ºC και 6ºC. Αφήστε το τυρί σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου 10 λεπτά πριν την κατανάλωση, ώστε να δώσει ολόκληρη τη γεύση και το άρωμα του.

You might also like