Στηρίζει τους πυρόπληκτους η Δωδώνη

Πρόσφερε πάνω από ένα τόνο γαλακτοκομικών προϊόντων.

Ποσότητα προϊόντων διέθεσε η Γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη στην περιοχή του Μαραθώνα για την υποστήριξη των συνανθρώπων μας που επλήγησαν ανεπανόρθωτα στην Ανατολική Αττική εξαιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών.

 

Η εταιρεία συνολικά πρόσφερε, από τις 26/7 ως και την Τέταρτη 1/8, παραπάνω από 1 τόνο γαλακτοκομικών προϊόντων και συγκεκριμένα γάλα πλήρες, γάλα σοκολατούχο, γιαούρτι, φέτα και γαλοτύρι. Επιπλέον, ενεργή είναι η στήριξη και του Σωματείου Εργαζομένων της Δωδώνη το οποίο κάλεσε εκτάκτως, όσους εργαζομένους της εταιρείας μπορούν να βοηθήσουν, σε εθελοντική αιμοδοσία στα δύο Νοσοκομεία της πόλης των Ιωαννίνων, στο Πανεπιστημιακό και στο Χατζηκώστα.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου: “Η Δωδώνη στέκεται διπλά σε όσους έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα σε στιγμές ανείπωτης θλίψης, όπως αυτές που ζούμε τις τελευταίες ημέρες, που η αλληλεγγύη, ο εθελοντισμός και η ανιδιοτελής προσφορά κρατούν ζωντανή την ελπίδα και δίνουν δύναμη στους ανθρώπους που έζησαν και εξακολουθούν να βιώνουν αυτές τις δύσκολες στιγμές“.

 

You might also like