Η Παγώνης, από τις Ερυθρές, στην DAIRY EXPO 2018

Η εταιρεία Παγώνης εδρεύει στις Ερυθρές Αττικής.  Δραστηριοποιείται εδώ και μισό αιώνα στην παραγωγή γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων με μεράκι και σεβασμό στον εγχώριο πλούτο.

 

Όπως μας ενημερώνει η εταιρία, “Συλλέγουμε καθημερινά γάλα από την Αττική, τη Βοιωτία και την Εύβοια, και υποστηρίζουμε τους τοπικούς κτηνοτρόφους. Πελάτες μας είναι, τόσο τα σούπερ μάρκετ (Μασούτης, Γαλαξίας, ΑΒ, Σκλαβενίτης, My Market), η μικρή αγορά και κατά τόπους χονδρέμποροι, όσο και μεγάλοι εισαγωγείς ή σούπερ μάρκετ στην Ευρώπη και την Ασία“.

 

Ενδεικτικά αναφέρουμε χώρες εξαγωγής: στην Ευρώπη σε  Ιταλία (εισαγωγέας), Αγγλία (εισαγωγέας), Κύπρο (αλυσίδα σούπερ μάρκετ) , Γερμανία (εισαγωγέας), Αυστρία (εισαγωγέας), Γαλλία (Costco). Στην Ασία: Ν.Κορέα (αλυσίδα σούπερ μάρκετ), Ιαπωνία (εταιρία catering). Tα προϊόντα τα οποία παρασκευάζουμε και διαθέτουμε στην ελληνική και διεθνή αγορά, είναι τα εξής:

Κατηγορία Γαλακτοκομικών

Γιαούρτι παραδοσιακό: 1) Πρόβειο κεσσεδάκι πλαστικό ή πήλινο (220, 500, 1κιλο, 2 κιλα) και 2) κατσικίσιο κεσσεδάκι 220 γρ

Γιαούρτι στραγγιστό: 1) ενός κιλού και 2) πέντε κιλών.

Επιδόρπια:  ρυζόγαλο και κρέμα.

Αναπλήρωμα γιαουρτιού με φυτικά λιπαρά: έδεσμα 5 κιλών

Κατηγορία Τυροκομικών

Φέτα Π.Ο.Π.:  1) βαρελίσια, δοχείου, αεροστεγής, τάπερ και 2) φέτα σε κύβους 1χ1 εκατοστά, σε άλμη.

Γίδινο τυρί: βαρελίσιο, δοχείο, αεροστεγής, τάπερ.

Γραβιέρα: απλή, με θυμάρι, με φασκόμηλο, με μπούκοβο, με δυόσμο.

Bliss Point  γραβιέρα πρόβεια με μαύρη τρούφα (μπορείτε να το προμηθευτείτε μέσω των συνεργατών μας στη Βόρειο Ελλάδα).

Τα παραπάνω σε διάφορες συσκευασίες (κεφάλι, τέταρτο κεφαλιού, αεροστεγής 200 γρ) .

Άπαχο πρόβειο τυρί με 2% λιπαρά: Το μοναδικό στην κατηγορία του πρόβειο άπαχο με τόσο λίγα λιπαρά, ιδανικό για κάθε είδους δίαιτα (θα το βρείτε στην εγχώρια αγορά ως Freevia 1%, ή ως Παγώνης 2%).


Ενημερωθείτε αναλυτικά για την έκθεση DAIRY EXPO 2018 από την επίσημη ιστοσελίδα www.dairyexpo.gr ή επικοινωνήστε με την o.mind Creatives στο 210 9010040.

You might also like