Ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αττικής στη Dairy Expo 2018

Συνεχίζει την έντονη δραστηριότητά του ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Περιφέρειας Αττικής «Άγιος Γεώργιος» με την προγραμματισμένη συμμετοχή του στην τριπλή έκθεση «MEAT & GRILL DAYS-DAIRY EXPO-FROZEN FOOD», 10, 11 & 12 Νοεμβρίου 2018, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo (αεροδρόμιο Σπάτων, Αττικής). Το περίπτερο του Κτηνοτροφικού Συλλόγου θα βρίσκεται το stand B11-A12, στην αίθουσα 3, κάθε ημέρα από τι 10.00 το πρωί, μέχρι τις 8.00 το βράδυ.

 

Εκεί, στην αίθουσα 3, στην DAIRY EXPO 2018, ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αττικής θα ενημερώνει για τις προσεχείς εκδηλώσεις του, θα δίνει στοιχεία για τις δραστηριότητες που υλοποίησε και τις παρεμβάσεις που έκανε, θα προβάλλει φωτογραφίες από τις προηγούμενες εκδηλώσεις, και βέβαια θα προσφέρει, στους φίλους και γνωστούς που θα τον επισκεφθούν, παραδοσιακά κτηνοτροφικά προϊόντα από τους κτηνοτρόφους της Αττικής, όπως κρέμες, τυριά, μυζήθρες και τυροκαυτερή. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που θα είναι εκεί στις βάρδιες, θα παρουσιάζουν στους επισκέπτες τις προσεχείς εκδηλώσεις του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αττικής.

Σκοποί του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αττικής είναι μεταξύ άλλων:

  • Η ενημέρωση και πληροφόρηση των μελών γύρω από τον κλάδο της κτηνοτροφίας που καλύπτει ολόκληρο το φάσμα της παραγωγής, μεταποίησης και εμπορίας των κτηνοτροφικών προϊόντων, καταναλωτικών αγαθών, της παραγωγής, της προμήθειας εφοδίων, της κατασκευής και προμήθειας των μέσων κτηνοτροφικής παραγωγής και της παροχής υπηρεσιών.
  • Η ανάπτυξη της αλληλεγγύης και συνεργασίας μεταξύ των μελών με την από κοινού επίλυση κοινών προβλημάτων.
  • Η καλλιέργεια σχέσεων του Συλλόγου και των μελών του με παρεμφερείς Συλλόγους και μέλη τους του εσωτερικού και του εξωτερικού, και η συνεργασία τους στον κοινό σκοπό.
  • Η ενημέρωση και πληροφόρηση των μελών σχετικά με τα δικαιώματα (επαγγελματικά, συνταξιοδοτικά, μοριοδότηση κλπ).
  • Η επιδίωξη της επίτευξης του σκοπού του συλλόγου γίνεται με κάθε: πρόσφορο νόμιμο μέσο, ιδίως με διαλέξεις, μελέτες, δημοσιεύσεις, κυκλοφορία ενημερωτικών δελτίων, ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών, παραστάσεις στις αρχές, Υπηρεσίες, Δικαστήρια, παρακολούθηση σεμιναρίων, εορταστικές εκδηλώσεις, ενεργώντας συνεργασίες με ευρύτερες ενώσεις, τοπικές ή κρατικές αρχές για την προώθηση των συμφερόντων των μελών κλπ.

Ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αττικής, όπως κάθε οργάνωση της κοινωνίας των πολιτών, δεν συμμετέχει και δεν πραγματοποιεί κανενός είδους εμπορική πράξη, αγοραπωλησίες προμηθειών και αγροτικών προϊόντων, ή συμβόλαια με άλλους. Ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αττικής, με την δραστηριότητά του λειτουργεί ως ένα εργαστήριο ζύμωσης και ανάπτυξης της αλληλεγγύης και εμπιστοσύνης μεταξύ των συμμετεχόντων μελών του για να μπορέσουν αυτά τα μέλη να αναπτύξουν αυτοτελώς εμπορικές δραστηριότητες, όπως συνεταιρισμούς συνεταιριστικές επιχειρήσεις, εταιρείες κλπ. και αγοραπωλησίες στα είδη που προμηθεύονται ή πωλούν.

You might also like