5η Επιστημονική Ημερίδα για τη γαλακτοκομία- Τυροκομία

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης του Σαββάτου 10 Νοεμβρίου, στην DAIRY EXPO 2018.

Ανακοινώθηκε από την εκδοτική εταιρεία omind creatives και το περιοδικό Dairy News  το επίσημο πρόγραμμα για  5η Επιστημονική Ημερίδα Γαλακτοκομίας & Τυροκομίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της έκθεσης DAIRY EXPO 2018. Την επιστημονική επιμέλεια έχει και φέτος το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων – Τμήμα Γάλακτος Ιωαννίνων, ΕΛΓΟ- Δήμητρα.
 

Η Επιστημονική Ημερίδα, η οποία διοργανώνεται για πέμπτη φορά πάντα στο πλαίσιο της μεγάλης έκθεσης για τη γαλακτοκομία- τυροκομία DAIRY EXPO, προσέλκυσε και φέτος εξαιρετικούς Έλληνες επιστήμονες από τα κορυφαία δημόσια Ανώτατα Εκπαιδευτικά  Ιδρύματα, οι οποίοι παρακολουθούν και αναλύουν συστηματικά την ελληνική γαλακτοκομία και τυροκομία και οι εισηγήσεις τους αναμένεται, όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις, να προκαλέσουν το ενδιαφέρον όσων θα τις παρακολουθήσουν. Φέτος θα παρουσιάσουν εισηγήσεις επιστήμονες από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και τον ΕΛΓΟ Δήμητρα.

Η Ημερίδα έχει προγραμματιστεί για το πρωί του Σαββάτου – πρώτη ημέρα της DAIRY EXPO 208- τις 10.30 και θα φιλοξενηθεί στο συνεδριακό χώρο  Hall3, στην Αίθουσα 3, του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo, το οποίο βρίσκεται πλησίον του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, στα Σπάτα Αττικής.

Αξίζει να σημειώσουμε οτι κατά την έναρξη των εργασιών της Ημερίδας, σύντομο χαιρετισμό θα απευθύνει ο Θεόφιλος Μασούρας  Αναπληρωτής Καθηγητής, Εργαστήριο Γαλακτοκομίας, στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Δείτε το Πρόγραμμα: PROGRAMMA 5th HMERIDA GALAKTOKOMIAS_DAIRY EXPO 2018

 

You might also like