Βράβευση της ΜΕΒΓΑΛ για το κοινωνικό έργο της

Σημαντική στήριξη στη ΧΑΝΘ και τον παιδικό σταθμό της.

Για τη συνδρομή της στο κοινωνικό έργο της ΧΑΝΘ τιμήθηκε η ΜΕΒΓΑΛ, σε μία εκδήλωση που η Αδελφότητα διοργάνωσε στο θέατρο Αυλαία στη Θεσσαλονίκη, με στόχο να παρουσιάσει έναν απολογισμό των προγραμμάτων κοινωνικής προφοράς  που υλοποιεί και να τιμήσει τους χορηγούς που το στηρίζουν.

 

Η ΜΕΒΓΑΛ, εδώ και δύο χρόνια, έχει σταθερή χορηγική συνεργασία με τη ΧΑΝΘ, τόσο στον αθλητικό τομέα όσο και στις εκπαιδευτικές της δραστηριότητες. Στα πλαίσια δράσεων εταιρικής κοινωνικές ευθύνης που η εταιρεία εφαρμόζει, συμμετέχει ενεργά στο πολυδιάστατο κοινωνικό έργο της ΧΑΝΘ, με πολλούς τρόπους.

Η εταιρεία χορηγεί τα γνωστά για την υψηλή τους ποιότητα και διατροφική αξία φρέσκα γαλακτοκομικά προϊόντα της (γάλα, γιαούρτι, τυροκομικά) και με αυτόν τον τρόπο καλύπτει πλήρως τις ανάγκες όλων των παιδιών του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου της ΧΑΝΘ, με αποκλειστικό μέλημα τη σωστή διατροφή τους.

Παράλληλα η ΜΕΒΓΑΛ είναι πολύτιμος αρωγός και συμπαραστάτης του Τομέα Αθλητισμού της ΧΑΝΘ με το αγαπημένο σοκολατούχο «Topino», καθώς ενισχύει τις αγωνιστικές δραστηριότητες όλων των τμημάτων υποδομής που λειτουργούν.

Η συνεργασία ΜΕΒΓΑΛ – ΧΑΝΘ  θα συνεχιστεί σε όλη της διάρκεια της εκπαιδευτικής και αγωνιστικής χρονιάς 2018-2019, τόσο με τη χορηγική υποστήριξη των Ακαδημιών Μπάσκετ, Βόλεϊ και Χάντμπολ της ΧΑΝΘ, όσο και με την προσφορά προϊόντων για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας του Παιδικού Σταθμού και Νηπιαγωγείου.

Η Αντιπρόεδρος & Δ/νουσα Σύμβουλος της ΜΕΒΓΑΛ, Μαίρη Χατζάκου, παραλαμβάνοντας το βραβείο τόνισε πως η ΜΕΒΓΑΛ, ως εταιρεία τροφίμων που ανήκουν στην κατηγορία της υγιεινής διατροφής, δίνει προτεραιότητα σε δραστηριότητες που προάγουν τον αθλητισμό και την ευζωία, και στηρίζει δράσεις που αφορούν το παιδί και την οικογένεια.

You might also like