Νέα προϊόντα κυκλοφόρησε η ΤΥΡΑΣ
Ο Όμιλος Ελληνικά Γαλακτοκομεία έπιασε τα 340 εκατ. κύκλο εργασιών
Η εταιρεία ΤΥΡΑΣ, μέλος του Ομίλου Ελληνικά Γαλακτοκομεία παρουσίασε το πρώτο δίμηνο του 2019 μια σειρά νέα προϊόντα με τα οποία ισχυροποίησε ακόμα περισσότερο τη θέση της και εμπλούτισε τη γκάμα της.
Το πρώτο από αυτά είναι νέο Cottage Cheese (κεντρική φωτογραφία). Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου “Για υγιεινή διατροφή, με μόλις 4% λιπαρά και 13g πρωτεΐνης ανά 100gr. Εξαιρετική εναλλακτική για όσους προσέχουν τη διατροφή τους και αθλούνται, καθώς συνδυάζει χαμηλά λιπαρά και υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη”
Πρόκειται για φυσικό προϊόν, με διάρκεια ζωής 90 ημέρες από την παραγωγή του, το οποίο κυκλοφορεί σε χρηστικές συσκευασίες με επανακλειώμενο καπάκι: κύπελλο 180 γρ. και πλαστικός κουβάς 1 κιλού για επαγγελματική χρήση.
Το δεύτερο προϊόν που λάνσαρε η ΤΥΡΑΣ είναι σκληρό τυρί Regato. Παράγεται από 100% φρέσκο, παστεριωμένο αγελαδινό γάλα. Με πλούσια και έντονη γεύση, ιδανικό για ευρεία χρήση στη μαγειρική και διάρκεια ζωής 365 μέρες από συσκευασία. Διαθέσιμο σε συσκευασία μπλοκ 2,5 κιλών.
Το τρίτο προϊόν είναι η μοτσαρέλα της ΤΥΡΑΣ. Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου είναι “το πρώτο τυρί Mozzarella που παράγεται στην Ελλάδα, από ελληνική εταιρεία“. Παράγεται στα Τρίκαλα από 100% φρέσκο, παστεριωμένο αγελαδινό γάλα, είναι ιδανικό τυρί για πίτσα, έχει διάρκεια ζωής 180 μέρες από συσκευασία και είναι διαθέσιμο σε συσκευασία μπλοκ 2,5 κιλών.
Τέταρτο το ημίσκληρο τυρί της ΤΥΡΑΣ. Παράγεται από 100% φρέσκο, παστεριωμένο αγελαδινό γάλα και είναι ιδανικό για τοστ, σάντουιτς, πίτσα, σουφλέ, σαλάτες αλλά και για επιτραπέζια χρήση. Λίπος ε.ξ. 43% min, Υγρασία 43% max. Διαθέσιμο σε συσκευασία μπλοκ 2,5 κιλών.
Τέλος η Θεσσαλική εταιρεία εταιρεία κυκλοφόρησε ένα νέο αγελαδινό Σκληρό Τυρί. Το νέο Σκληρό Τυρί από 100% αγελαδινό παστεριωμένο γάλα, είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και χρηστικότητας, που μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες, από τρίψιμο μέχρι και επιτραπέζια χρήση.