Νέα βράβευση για την Προίκας Α.Ε.

Ένα νέο βραβείο απονεμήθηκε στην Προίκας Α.Ε., το Χρυσό Βραβείο του Διεθνούς Οργανισμού Ποιότητας Monde Selection για το Κασέρι (Π.Ο.Π.) Προίκας, το οποίο ξεχώρισε ανάμεσα σε ποιοτικά ανώτερα προϊόντα από ολόκληρο τον κόσμο στον 58ο διαγωνισμό World Selection 2019 στις Βρυξέλλες.

 

Στην τελετή βράβευσης, η οποία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 στη Ρώμη, το βραβείο παρέλαβε η Ευφροσύνη Προίκα, International Sales Director της εταιρείας η οποία έχει έδρα τον Σοχό Θεσσαλονίκης.

Στην τελετή συμμετείχαν καταξιωμένοι επιστήμονες τροφίμων, σεφ, γευσιγνώστες, πρέσβεις, διευθυντές εταιρειών και διεθνείς προσωπικότητες, οι οποίοι επισήμαναν τα ιδιαίτερα αυστηρά κριτήρια επιλογής του βραβευμένου προϊόντος με βάση τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά, την οπτική ταυτότητα και την καινοτομία, ενώ τόνισαν την ιδιαίτερη αξία του βραβείου για την εμπορία του προϊόντος.

Όπως αναφέρει σχετικά το δελτίο Τύπου που κυκλοφόρησε με την ευκαιρία της βράβευσης: “Η νέα τιμητική διάκριση για την Σταμάτης Προίκας Α.Ε. αποτελεί επιβράβευση της εστίασης της εταιρείας στην αυθεντικότητα και την εξαιρετική ποιότητα, στο πλαίσιο των προσπαθειών της για την καθιέρωσή της στη διεθνή αγορά ως κορυφαίου παραγωγού αυθεντικών ποιοτικών ελληνικών τυριών“.

You might also like