Νέα παιδική σειρά γιαουρτιού από τη ΔΕΛΤΑ

Με τους ήρωες τηλεοπτικής σειράς Paw Patrol για το ΔΕΛΤΑ Smart

Η ΔΕΛΤΑ εμπλουτίζει τα παιδικά προϊόντα της με μία νέα σειρά γιαουρτιού, γευστική και θρεπτική, που φιλοξενεί στη συσκευασία της τους ήρωες της δημοφιλούς σειράς PawPatrol.

 

Σταθερά προσανατολισμένη στην παραγωγή υγιεινών προϊόντων, που συμβάλλουν στην ομαλή ανάπτυξη των παιδιών, προσφέροντας τους γευστική απόλαυση και χαρά, η ΔΕΛΤΑ λανσάρει τη νέα αυτή σειρά με την υπογραφή του ΔΕΛΤΑ Smart, της μάρκας που προτιμούν σταθερά  μικρά παιδιά και οι μητέρες τους. Τα αγαπημένα κουταβάκια της παιδικής τηλεοπτικής σειράς Paw Patrol έχουν κερδίσει τις καρδιές των μικρών με τις περιπέτειές τους.

Τώρα η ΔΕΛΤΑ δίνει στα παιδιά την ευκαιρία να έχουν τους αγαπημένους πρωταγωνιστές κοντά τους, κάθε στιγμή της ημέρας, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα θρεπτικό γιαούρτι σε δύο λαχταριστές γεύσεις, φράουλα με μπανάνα και μπισκότο με γεύση βανίλιας.

Τα προϊόντα της νέας σειράς, στα πρότυπα της αγαπημένης παιδικής μάρκας ΔΕΛΤΑ Smart, είναι εμπλουτισμένα με ασβέστιο, βιταμίνες Dκαι Β για γερά κόκκαλα και ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα, ώστε να προσφέρουν στα παιδιά τα απαραίτητα στοιχεία για τη σωστή ανάπτυξή τους. Παράγονται από 100% ελληνικό γάλα ΔΕΛΤΑ, χωρίς συντηρητικά.

 

You might also like