‘Μεταποιητές’ γίνονται οι ‘Τυροπαραγωγοί Θεσσαλίας’

Αρχαιρεσίες και νέο διοικητικό συμβούλιο

Αλλάζει το όνομά του ο Σύλλογος Τυροπαραγωγών Θεσσαλίας και μετονομάζεται σε Ένωση Μεταποιητών Γάλακτος Ελλάδος ενώ στις πρόσφατες αρχαιρεσίες προέκυψε ένα νέο διοικητικό συμβούλιο.

 

Στο πλαίσιο της ετήσιας γενικής συνέλευσης που πραγματοποίησε στο Επιμελητήριο Λάρισας, ο Σύλλογος Τυροπαραγωγών Θεσσαλίας αποφάσισε να αλλάξει την επωνυμία του, ανέδειξε νέο διοικητικό συμβούλιο και πολύ σύντομα θα προκύψει ένα νέο προεδρείο. Ο φορέας, ο οποίος όλο το προηγούμενο διάστημα είχε πρωταγωνιστήσει στη δημιουργία Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας, ξεκινάει μια νέα πορεία.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τη Θεσσαλία η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου είναι η παρακάτω: Νίκος Τάχας (Λάρισα- ο απερχόμενος πρόεδρος), Χρ. Μπουκουβάλας (Λάρισα), Κ. Νούσιας (Λάρισα), Χρ. Ωνάσογλου (Λάρισα), Ελ. Λαϊτσιου (Βόλος), Κ. Μπουντούρης (Τρίκαλα), Θεοδ. Κουρέλας (Γρεβενά).

Η αλλαγή της επωνυμίας για τον φορέα ο οποίος θα συμμετέχει στην πολυαναμενόμενη Διεπαγγελματική Οργάνωση Φέτας κρίθηκε αναγκαία -σε πρώτη φάση- μιας και επιθυμία των μελών είναι η διεύρυνση του φορέα με παραγωγούς και από άλλες γεωγραφικές περιοχές της χώρας πέραν της Θεσσαλίας.


Κεντρική φωτογραφία: ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Συλλόγου Τυροπαραγωγών Θεσσαλίας Νικόλας Τάχας, της εταιρείας Τέμπη, από το Μακρυχώρι Λάρισας.

You might also like