Νέοι γεωργικοί ελκυστήρες της Σειράς MF 8S από την Massey Ferguson

Πρακτικοί, αξιόπιστοι και διασυνδεδεμένοι

Η Massey Ferguson, παγκόσμιο brand της AGCO (NYSE:AGCO), ανακοινώνει το λανσάρισμα της νέας σειράς γεωργικών ελκυστήρων MF 8S που εγκαινιάζει μία νέα εποχή πρακτικών και αξιόπιστων τρακτέρ, προσφέροντας νέα επίπεδα άνεσης και απόδοσης για πλήρως συνδεδεμένες, έξυπνες και βιώσιμες γεωργικές εργασίες.

 

Σχεδιασμένη από αγρότες για τους αγρότες, και μετά από επτά χρόνια δοκιμών σε όλο τον κόσμο και εκτενείς συζητήσεις με πελάτες, η Σειρά MF 8S προσφέρει αυτό ακριβώς που επιθυμούν οι χειριστές. Διαθέτει εξοπλισμό κορυφαίου επιπέδου και ταυτόχρονα προσφέρει άριστη σχέση αξίας / τιμής ώστε οι πελάτες να πληρώνουν μόνο για τα όσα χρειάζονται.

«Το πρωτότυπο MF NEXT που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Agritechnica το 2019, γίνεται τώρα πραγματικότητα» δήλωσε ο Thierry Lhotte, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Massey Ferguson για την Ευρώπη & τη Μέση Ανατολή. «Τον περασμένο Νοέμβριο γιορτάσαμε την 50ή επέτειο της προσγείωσης στη Σελήνη, όπου το ανέφικτο έγινε εφικτό. Τώρα ήρθε η ώρα για την υλοποίηση ενός ακόμα οράματος, αυτή τη φορά στη Γη. Δεν λανσάρουμε απλά έναν γεωργικό ελκυστήρα, σηματοδοτούμε παράλληλα μία νέα εποχή για τη μάρκα.»

Υπάρχουν 4 νέα μοντέλα τρακτέρ της σειράς MF 8S, τα οποία υιοθετούν τη μοναδική διάταξη καμπίνας/κινητήρα “Protect-U” και ένα επαναστατικό «νέο-ρετρό» ντιζάιν. Με ένα μεταξόνιο 3,05m προφέρουν μέγιστη ισχύ από 205hp έως 265hp, όλα, με επιπλέον 20 ίππους όταν γίνεται χρήση του EPM (Engine Power Management). Την ίδια στιγμή, η Massey Ferguson λανσάρει νέα πρακτική, αρίθμηση. Ας πάρουμε για παράδειγμα το μοντέλο MF 8S.265: το 8 συμβολίζει τη Σειρά, το S αντίστοιχα το επίπεδο εξοπλισμού, ενώ τα τελευταία τρία ψηφία είναι η μέγιστη ιπποδύναμη.

 

Κάτι περισσότερο από ένα απλό τρακτέρ

Το λανσάρισμα της Σειράς MF 8S προαναγγέλλει μία εντελώς νέα εποχή για τη Massey Ferguson, που αναβαθμίζει την εμπειρία του χρήστη με συνδεδεμένες υπηρεσίες και έξυπνες τεχνολογίες για αγροτικές εργασίες. Προκειμένου να ικανοποιήσει τη ζήτηση για σύγχρονες, βιώσιμες αγροτικές δραστηριότητες, η Massey Ferguson συνδυάζει προηγμένα μηχανήματα με μία ολοκληρωμένη γκάμα πλήρως συνδεδεμένων υπηρεσιών, που βοηθούν τους πελάτες να διαχειρίζονται τις επιχειρήσεις τους πιο αποδοτικά.

Με το MF Connect Telemetry και το νέο My MF Customer Portal (ανάλογα με τις χώρες) οι χρήστες μπορούν να διαχειρίζονται τους στόλους τους με λύσεις από τη Massey Ferguson οι οποίες είναι βασισμένες στο cloud.

«Αυτός ο νέος σχεδιασμός προσφέρει το επόμενο επίπεδο πρακτικών και αξιόπιστων τρακτέρ που ζητάνε οι χειριστές» δήλωσε ο κύριος Lhotte. «Μας είπαν ότι χρειάζονται έναν γεωργικό ελκυστήρα ο οποίος να είναι άνετος, με ασυναγώνιστη ορατότητα, αποδοτικός, εύχρηστος και έξυπνος. Η απάντηση της Massey Ferguson ήρθε με τη σειρά MF 8S και τις σχετικές υπηρεσίες.»

Massey Ferguson MF 8S Series –Προδιαγραφές

MF 8S.205 MF 8S.225 MF 8 S.245 MF 8S.265
Κινητήρας AGCO Power – Stage V – All-in-One technology
Κυβισμός Κινητήρα 6-κύλινδρος, 7.4 λίτρων
Κιβώτιο ταχυτήτων ΝέοDynaE-PowerΔιπλού συμπλέκτηήDyna-7 ημιαυτόματου κιβωτίου
Μέγιστη Ισχύς@ 1,850rpm 205hp 225hp 245hp 265hp
Μέγιστη Ισχύς με EPM 225hp 245hp 265hp 285hp
Μέγιστη Ροπή @

1,000 ÷ 1,500rpm

900Nm 1,000hp 1,100Nm 1,200Nm

 

 Σειρά MF 8S– Εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή

  • Νέα καμπίνα χωρητικότητας 3.4m³. Με μοναδικό σχήμα και τέσσερις κολώνες, η καμπίνα αυτή έχει απαράμιλλη ορατότητα. Προσφέρει νέα επίπεδα ευρυχωρίας, άνεσης, ελέγχου και συνδεσιμότητας.
  • Χάρη στη μοναδική διάταξη καμπίνας “Protect-U” μειώνει το θόρυβο, τη θερμότητα, τους κραδασμούς και επιτρέπει την αναρρόφηση καθαρού και ψυχρού αέρα από το πίσω τμήμα και τη μεταφορά του μέχρι το φίλτρο αέρα του κινητήρα. Η καμπίνα κατατάσσεται ανάμεσα στις καλύτερες της αγοράς σε επίπεδα θορύβου.
  • Το ψηφιακό και διαισθητικό καντράν “MFvDisplay”, η οθόνη αφής Datatronic 5 και ένας νέος, ολοκληρωμένος μοχλός ελέγχου MultiPad στο “ControlCentre” προσφέρουν βέλτιστο έλεγχο και έξυπνη διαχείριση των γεωργικών εργασιών.
  • Η σειρά MF 8S χρησιμοποιεί δύο εντελώς νέα και αποδοτικά κιβώτια ταχυτήτων, που μεταφέρουν μέγιστη ισχύ στο έδαφος, μειώνοντας παράλληλα τις απώλειες ισχύος κατά 26% και μειώνοντας την κατανάλωση καυσίμου έως 10%.
  • Το νέο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DynaE-Power συνδυάζει τα οφέλη σύγχρονων τεχνολογιών: την αίσθηση ενός CVT και την απόδοση ενός μηχανικού κιβωτίου. Εναλλακτικά, το νέο, υπέρ αποδοτικό ημιαυτόματο κιβώτιο Dyna-7 προφέρει τώρα 28 εμπρόσθιες και οπίσθιες σχέσεις.
  • Ένας νέος, πίσω άξονας σε συνδυασμό με περισσότερη ροή λαδιού βελτιώνει την απόδοση και την ευελιξία. Προσφέροντας μέχρι 10% περισσότερη ελκτική ισχύ και 20% περισσότερη ροή, επιτρέπει τη χρήση φαρδύτερων, πιο παραγωγικών παρελκόμενων και εργαλείων για βελτίωση των επιδόσεων και μείωση του κόστους
  • Ολοκληρωμένη συνδεσιμότητα για βελτίωση της κερδοφορίας και της βιωσιμότητας των αγροτικών δραστηριοτήτων. Το MF 8S διατίθεται στάνταρ με MF Connect Telemetry και προαιρετικό λογισμικό μεταφοράς δεδομένων MF Task Doc, που επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν αποφάσεις για μεγιστοποίηση της απόδοσης και της παραγωγικότητας.
  • Οι εκδόσεις εξοπλισμού Exclusive και Efficient και οι προαιρετικές επιλογές επιτρέπουν στους χρήστες να προσαρμόζουν τους ελκυστήρες τους ώστε να ικανοποιούν άριστα τις ιδιαίτερες ανάγκες τους.

 

Η υψηλών προδιαγραφών καμπίνα συνδυάζει άνεση, ορατότητα και συνδεσιμότητα

Με κενό 24 cm. ανάμεσα στην καμπίνα και τον κινητήρα, η διάταξη “Protect-U” απομονώνει πλήρως την καμπίνα από το θόρυβο, τη θερμότητα και τους κραδασμούς. Με επίπεδα θορύβου μόλις 68 dB, είναι από τις πιο αθόρυβες της αγοράς, ενώ με χωρητικότητα 3,4m³, είναι από τις πιο ευρύχωρες.

Με υαλοπίνακα 6,6m², είναι ένας φωτεινός και ευάερος χώρος εργασίας με απαράμιλλη ευρυχωρία και ορατότητα. Το συμβατικό καντράν έχει αντικατασταθεί από το νέο ψηφιακό “MFvDisplay” που τοποθετείται στη δεξιά κολώνα, με αποτέλεσμα ο οδηγός να έχει μπροστά του μόνο το τιμόνι και το μοχλό Power Control, κάτι που μεταφράζεται σε εξαιρετική ορατότητα πάνω από το καπό.

Μέσα στην καμπίνα, οι χειριστές θα βιώσουν μία αίσθηση αποκλειστικότητας, με αληθινό δέρμα στο κάθισμα (προαιρετικό), δερματίνη στο τιμόνι και τις επενδύσεις (προαιρετικό). Το νέο, υψηλής ποιότητας κάθισμα με αερανάρτηση, διαθέτει θέρμανση, εξαερισμό και είναι εφοδιασμένο με σύστημα απορρόφησης κραδασμών. Υπάρχει, ασφαλώς, ένα αποδοτικό σύστημα αυτόματου κλιματισμού (A/C), με 14 αεραγωγούς. Η ενεργή μηχανική ανάρτηση καμπίνας αναβαθμίζει τα επίπεδα άνεσης στα μοντέλα Exclusive.

Στο ψηφιακό καντράν “MFv Display” ο χειριστής μπορεί να βλέπει όλες τις πληροφορίες του μηχανήματος με μια ματιά. Εύχρηστο και με διαισθητική λειτουργία μπορεί να εξατομικεύεται και να αλλάζει απλά μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις μέσω  ενός περιστροφικού διακόπτη δίπλα στο τιμόνι.

Το νέο Control Centre εφοδιάζεται με έναν πρακτικό μοχλό Multi Pad τελευταίας τεχνολογίας. Από αυτό τον μοχλό, που είναι συμβατός με το ISOBUS, ο χειριστής μπορεί να ελέγχει όλες τις λειτουργίες του τρακτέρ, ενώ περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο micro-joystick για τον έλεγχο δύο υδραυλικών βαλβίδων πρόσθετων εργασιών.

Η αναβαθμισμένη οθόνη Datatronic 5 (νέα γυαλιστερή πρόσοψη και διεπαφή χρήστη) είναι τοποθετημένη σε ένα ρυθμιζόμενο βραχίονα. Η οθόνη αφής 9 ιντσών είναι το ίδιο εύχρηστη και διαισθητική με ένα κινητό ή ένα tablet. Πρόκειται για σύστημα μιας οθόνης από όπου ελέγχονται οι λειτουργίες του τρακτέρ και γίνεται η διαχείριση όλων των τεχνολογιών της MF όπως αυτόματος έλεγχος διεύθυνσης MFGuide, MFSection και RateControl καθώς και της λειτουργίας καταγραφής και μετάδοσης δεδομένων MF TaskDoc.

Υψηλές επιδόσεις και απόδοση

 

Οι εξακύλινδροι κινητήρες 7.4 λίτρων AGCO Power προδιαγραφών StageV προσφέρουν περισσότερη ισχύ, ροπή και επιδόσεις στις χαμηλές στροφές, μειώνοντας το λειτουργικό κόστος. Η ολοκληρωμένη και αποδοτική τεχνολογία μετεπεξεργασίας All-In-Oneτης Massey Ferguson συμβάλλει στη μείωση των λειτουργικών δαπανών καθώς αυξάνει το διάστημα συντήρησης.

Οι ισχυροί κινητήρες αποδίδουν από 205hp έως 265hp, ενώ το EPM παρέχει ωφέλιμη αύξηση ισχύος 20 ίππων για μεταφορές, για τις απαιτήσεις του δυναμολήπτη (PTO) και για υδραυλικές εφαρμογές. Η μέγιστη ισχύς αποδίδεται ήδη από τις 1.000 σ.α.λ.και παραμένει σταθερή έως τις 1.500 σ.α.λ.,προσφέροντας υψηλές επιδόσεις στις χαμηλές στροφές που μειώνουν την κατανάλωση μέχρι 10% και το θόρυβο έως 6dB.

Το ενιαίο σύστημα επιλεκτικής καταλυτικής αναγωγής (SCR) με καταλύτη αιθάλης (SC) δεν απαιτεί χρήση φίλτρου σωματιδίων πετρελαίου (DPF) ή κάποιο περίπλοκο υπερσυμπιεστή μεταβλητής γεωμετρίας. Σχεδιασμένη για να υποστηρίζει το τρακτέρ σε όλη τη διάρκεια ζωής του, αυτή η συμπαγής μονάδα που τοποθετείται εξωτερικά, διασφαλίζει απρόσκοπτη ορατότητα και πιο λεπτό σωλήνα εξάτμισης.

 

 Μοναδική διάταξη κινητήρα

Η διάταξη “Protec-U” με κενό 24 cm. μεταξύ καμπίνας και κινητήρα διαφοροποιεί τη Σειρά MF 8S από τους άλλους ελκυστήρες. Εκτός του ότι περιορίζει τη μετάδοση θερμότητας, θορύβων και κραδασμών στην καμπίνα, αυτή η μοναδική διάταξη βελτιώνει την ψύξη και τις επιδόσεις του κινητήρα.

Ο αέρας που εισάγεται από τη μέση του τρακτέρ πίσω από τον κινητήρα, είναι καθαρότερος από αυτόν της στάνταρ θέσης. Ο καθαρός αέρας μειώνει το φορτίο από το βασικό φίλτρο αέρα, βελτιστοποιώντας τις επιδόσεις του κινητήρα.

Η καινοτόμα σχεδίαση διευκολύνει την προσβασιμότητα για τον καθαρισμό των ψυγείων και τις εργασίες συντήρησης, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η αξιοπιστία και να μειώνεται ο μη λειτουργικός χρόνος του μηχανήματος.

Πολύ αποδοτικά, εύχρηστα κιβώτια ταχυτήτων

Με τη νέα σειρά MF 8S, η Massey Ferguson λανσάρει την επόμενη γενιά μιας πολύ αποδοτικής τεχνολογίας συστημάτων μετάδοσης κίνησης.

Προϊόν σχεδίασης και εξέλιξης της ομάδας μηχανικών της Massey Ferguson, το κιβώτιο ταχυτήτων DynaE-Power διπλού συμπλέκτη συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της συνεχώς μεταβαλλόμενης μετάδοσης (CVT) με την αποδοτική μεταφορά ισχύος ενός μηχανικού κιβωτίου. Η νέα μονάδα μειώνει ακόμα περισσότερο της απώλειες ισχύος συγκριτικά με το προηγούμενο MF 7700 SDyna-6, μέχρι 26% στις υψηλότερες ταχύτητες, πετυχαίνοντας οικονομία έως 10%!

Το DynaE-Power προσφέρει περισσότερα από ένα ολοκληρωμένο αυτόματο κιβώτιο, χρησιμοποιώντας τεχνολογία διπλού συμπλέκτη για τις αλλαγές των διαφορικών κάτι που επιτρέπει προληπτικές και απολύτως ομαλές αλλαγές. Προσφέρει 4 σειρές με 7 γρανάζια, με ημι-αλληλεπικαλύψεις ιδανικά σχεδιασμένες για μεγιστοποίηση επιδόσεων στο χωράφι και στο δρόμο.

Λειτουργώντας πλήρως αυτόματα ή μηχανικά από τους διακόπτες στο MultiPad ή το μοχλό Power Control, υπάρχει επίσης δυνατότητα ρύθμισης της έντασης και της ταχύτητας  των πλήρως αυτόματων αλλαγών ανάλογα με την εργασία και τις συνθήκες. Οι ταχύτητες αλλάζουν συνεχόμενα, ομαλά και αποδοτικά, με διαφορά σχέσης μετάδοσης μόλις 9% μεταξύ των σχέσεων σε εργασίες στο χωράφι, από 5 χλμ./ώρα έως 20 χλμ./ώρα.


Για περαιτέρω μείωση της κατανάλωσης, τον περιορισμό των θορύβων και τη βελτίωση της άνεσης, οι μέγιστες ταχύτητες επιτυγχάνονται σε πολύ χαμηλότερες στροφές. Το τρακτέρ μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα 50 χλμ./ώρα (όπου επιτρέπεται) στις 1.500 σ.α.λ., ενώ για τα 40 χλμ./ώρα αρκούν οι 1.200 στροφές ανά λεπτό.


Εναλλακτικά, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν το νέο ημιαυτόματο κιβώτιο Dyna-7, που είναι η τελευταία εξέλιξη του διάσημου και αξιόπιστου Dyna-6, με την ίδια απλή λειτουργία. Αυτό εκτός του ότι προσφέρει μία έξτρα σχέση power shift και πιο ομαλή διαδικασία αλλαγών, είναι και κατά 10% αποδοτικότερο από το Dyna-6 με την ίδια ιπποδύναμη για εργασίες στο χωράφι.

Το Dyna-7 χαρακτηρίζεται από εύκολη και αποδοτική λειτουργία συνολικά 28 εμπρόσθιων και οπίσθιων σχέσεων σε 4 σειρές και 7 γρανάζια για αλλαγές χωρίς τη χρήση συμπλέκτη. Αυτό το αποδοτικό κιβώτιο προσφέρει ομαλή και διαισθητική λειτουργία στις χειροκίνητες αλλαγές ενώ μπορεί να λειτουργεί και τελείως αυτόματα.

Για όσους επιθυμούν την άνεση και τον έλεγχο ενός κιβωτίου CVT με συνεχώς μεταβαλλόμενη μετάδοση, μελλοντικά θα διατίθεται το MFDyna-VT για τη σειρά MF 8S.

Υψηλές επιδόσεις και απόδοση

Η σειρά γεωργικών ελκυστήρων MF 8S της Massey Ferguson βασίζεται σε ένα μεταξόνιο 3,05m που παρέχει ευστάθεια και βελτιώνει την ελκτική πρόσφυση όταν λειτουργεί με πλατιά και απαιτητικά παρελκόμενα, προσφέροντας σχεδόν μέχρι 10% περισσότερη ελκτική ισχύ. Η ισχύς μεταφέρεται αποδοτικά στο έδαφος μέσω ενός νέου, εξαιρετικά ισχυρού πίσω άξονα με 3 επιλογές διαστάσεων (με στρογγυλό, κοντό, μακρύ ακραξόνιο) ανάλογα με τη χρήση.

Νέες προδιαγραφές τροχών περιλαμβάνουν τη δυνατότητα τοποθέτησης πίσω ελαστικών διαμέτρου έως 2,05mμεταξύ των οποίων η ολοκαίνουργια έκδοση VF650/75 R42 TrelleborgTM1000 PT. Οι ελκυστήρες διατηρούν τον αξιόπιστο εμπρός άξονα με ανάρτηση. Η ακτίνα στροφής είναι μόλις 5,7m. Πέρα από το κλείδωμα ανάρτησης, εφοδιάζονται επίσης με φρένα για τρακτέρ τα οποία έχουν κιβώτια που επιτρέπουν ταχύτητες έως 50 χλμ./ώρα.

Η αντοχή του συστήματος 3 σημείων έχει αυξηθεί κατά 7% στα 10,000 kg και, με ισχυρά νέα υδραυλικά, αυτοί οι ελκυστήρες μπορούν να διαχειρίζονται μεγαλύτερα και φαρδύτερα παρελκόμενα. Ως στάνταρ προσφέρεται ένα κλειστό υδραυλικό σύστημα με αισθητήρα φορτίου και παροχή 150 λίτρων ανά λεπτό, παρέχοντας 36% περισσότερη ροή συγκριτικά με το προηγούμενο σύστημα. Ροή 205 λίτρων ανά λεπτό διατίθεται προαιρετικά, η οποία μπορεί να παρέχεται ως έκδοση ECO, παράγοντας τη ροή στης 1.650 σ.α.λ. (230 λίτρα ανά λεπτό στις μέγιστες ονομαστικές στροφές του κινητήρα).

Οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν μέχρι πέντε ηλεκτρονικά ελεγχόμενες πίσω βαλβίδες για πρόσθετες εργασίες. Όλα τα μοντέλα διατίθενται με 4-τάχυτο PTO στάνταρ, με δυνατότητα επιλογής 540, 540ECO, 1,000 ή 1.000ECO, που σημαίνει ότι οι χειριστές μπορούν να επιλέγουν πάντα την κατάλληλη σχέση για ισχύ ή οικονομία. Ένα νέο εμπρόσθιο σύστημα για 4.800 kg,πλήρως ενσωματωμένο στο τρακτέρ, διατίθεται με προαιρετική θύρα ISOBUS.

 

 100% Συνδεσιμότητα

Η συνδεσιμότητα προσφέρεται στάνταρ με τη σειρά MF 8S, με την υπηρεσία MF Connect Telemetry που περιλαμβάνει τριετή συνδρομή.Αυτή χρησιμοποιεί υπηρεσίες δεδομένων κινητής τηλεφωνίας για μεταφορά πληροφοριών στο MF Connect Cloud. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η εύκολη διαχείριση χρήσιμων πληροφοριών για τα μηχανήματα.

Εκτός από την καταγραφή της θέσης και των δεδομένων του μηχανήματος, μπορεί επίσης να αποστείλει και μηνύματα σφάλματος και ειδοποιήσεις για προσεχή σέρβις προς τους χρήστες και το εξουσιοδοτημένο δίκτυο αντιπροσώπων της Massey Ferguson (κατόπιν συναίνεσης).

Είναι πλήρως ενσωματωμένη στο portal πελατών ‘MyMF’ όπου οι χρήστες μπορούν να βλέπουν και να διαχειρίζονται τις πληροφορίες και τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, από απόσταση από οποιαδήποτε συσκευή με πρόσβαση στο internet. Το MyMF θα διατίθεται σύντομα σε Μ. Βρετανία, Ιρλανδία, Γαλλία και Γερμανία, ενώ αργότερα θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες. Όλοι οι ελκυστήρες της σειράς MF 8S Series μπορούν επίσης να εφοδιάζονται με όλη τη γκάμα Τεχνολογιών Βιώσιμης Γεωργίας.

Στην καρδιά του συστήματος βρίσκεται η διαισθητική οθόνη αφής Datatronic 5, που όχι μόνο διαχειρίζεται τις λειτουργίες του τρακτέρ, αλλά επιτρέπει και πλήρη έλεγχο όλων των παρελκόμενων που είναι συμβατά με το ηλεκτρονικό πρωτόκολλο επικοινωνίας ISOBUS. Μία νέα κεραία, στο εμπρός τμήμα της καμπίνας, επιτρέπει την εύκολη τοποθέτηση μιας γκάμας δεκτών GPS με ακρίβεια RTK. Για λόγους προστασίας και ασφάλειας, η κεραία ασφαλίζει στη θέση της με κλειδί.

Η προαιρετική μονάδα Fieldstar 5 μπορεί να χρησιμοποιείται για τη διαχείριση όλων των Τεχνολογιών MF– μεταξύ των οποίων ο αυτόματος έλεγχος διεύθυνσης MF Guide, ενώ τα MF Section και Rate Control μπορούν τώρα να διαχειρίζονται μέχρι 36 τμήματα και πέντε προϊόντα. Επίσης καταγράφει τα όρια το χωραφιού και παρέχει αυτόματη αναγνώριση περιοχής εργασιών.

Εργονομική σχεδίαση & κορυφαίες προδιαγραφές

Η  νέα σειρά MF 8S Series συνδυάζει επαναστατική σχεδίαση με πρακτικότητα. Ο εντυπωσιακός ‘νεο-ρετρό’ σχεδιασμός τιμά την κληρονομιά της μάρκας, όπως αποτυπώνεται από μία νέα εκδοχή της θρυλικής γκρι λωρίδας στο πλάι και το μοτίβο με το περιλαίμιο του αλόγου στο καπό που υπήρχε από τη σειρά MF 100.

Η έκδοση Exclusive της σειράς MF 8S είναι ήδη διαθέσιμη. Η γκάμα θα επεκταθεί με το λανσάρισμα της έκδοσης Efficient στις αρχές του 2021 και με τη δυνατότητα επιλογής κιβωτίου ταχυτήτων Dyna-VT (CVT) για όλα τα μοντέλα στα τέλη του 2021. Η έκδοση Exclusive προσφέρει στους χειριστές εξαιρετική άνεση και πρακτικότητα καθώς και χαρακτηριστικά που αυξάνουν την απόδοση και την παραγωγικότητα.

Εκτός από τη δυνατότητα επιλογής κιβωτίου Dyna-E Power ή Dyna-7, η έκδοση Exclusive προσφέρεται με κορυφαίο  εξοπλισμό, όπως μοχλό ελέγχου Multi Pad, πέντε ηλεκτρικές βαλβίδες για πρόσθετες εργασίες με διακόπτες και joystick. Είναι συμβατή με το MF Guide, με MF Task Docrecording και, όπως και η υπόλοιπη σειρά MF 8S, περιλαμβάνει MF Connect telemetry με τριετή συνδρομή.

You might also like