Τριπλή βράβευση της ΔΕΛΤΑ στα Packaging Awards 2020

Για τις καινοτόμες συσκευασίες της για τους Χυμούς Life & το γιαούρτι Advance Bio

Η ΔΕΛΤΑ έλαβε το χρυσό βραβείο στις κατηγορίες Labelling Innovation και Successful Branding για τη νέα συσκευασία των φυσικών χυμών Life, που είχε ήδη ξεχωρίσει στα ψυγεία για την αισθητική του σχεδιασμού και τη χρηστικότητά της στα Packaging Awards 2020.

 

Ο φυσικός χυμός Life προχώρησε το 2019 σε μια ολιστική αλλαγή, με νέες γεύσεις και ανανέωση συνταγών, έχοντας ως βασικό χαρακτηριστικό την απόλυτη φυσικότητα, χωρίς πρόσθετη ζάχαρη ή συντηρητικά. Και όλα αυτά σε νέο, μοναδικό και σύγχρονο μπουκάλι με ολοκαίνουριο εικαστικό στις ετικέτες του, με την υπογραφή της Workroom και της Χαράς Καψάλη. Ένα μεγάλο επαναλανσάρισμα που παρουσίασε και ένα νέο concept, το οποίο προβάλλεται ξεκάθαρα στα εικαστικά των μπουκαλιών, με τη δημιουργία 3 ξεχωριστών σειρών: Φρούτα του Τόπου μας, Super Fruits και Φρούτα Εποχής.

Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Successful Branding πήρε και η καινοτόμος νέα βιολογική βρεφική σειρά ΔΕΛΤΑ Advance Bio,  με το πρώτο βρεφικό βιολογικό λευκό γιαούρτι στην Ελλάδα, που έχει ήδη αγαπηθεί από βρέφη και γονείς για την ποιότητα και τη γεύση του.

Το ΔΕΛΤΑ Advance, το πρώτο ειδικά μελετημένο και κατάλληλα εμπλουτισμένο σύστημα διατροφής για βρέφη, εξελίχθηκε προσφέροντας τη νέα βιολογική βρεφική σειρά ΔΕΛΤΑ Advance Bio. Η ΔΕΛΤΑ δημιούργησε τη νέα αυτή σειρά προϊόντων, δίνοντας στα βρέφη όλα όσα χρειάζονται για να αναπτυχθούν στα πρώτα στάδια της ζωής τους και στους γονείς την ασφάλεια ότι διατρέφουν τα παιδιά τους με ό,τι πιο αγνό και ασφαλές. Η συσκευασία του ΔΕΛΤΑ Advance Bio αναπτύχθηκε με την υπογραφή της Garamond Design και του Βαγγέλη Πίσπα.


Τα στελέχη της Διεύθυνσης Marketing της ΔΕΛΤΑ (από αριστερά) Κίμων Γεωργάκης και Γρηγόρης Παπαγιάννης κατά την παραλαβή των βραβείων.

You might also like