Στην τελική ευθεία η διοργάνωση της ημερίδας Dairy Day 2020

Τρία πάνελ ομιλητών καλύπτουν το φάσμα γαλακτοκομία- τυροκομία

Με κύριο σκοπό τη διασύνδεση της αγοράς για ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων, αλλά και τη γενικότερη ενεργοποίηση του επιχειρείν σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, το περιοδικό Dairy News διοργανώνει την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου την ημερίδα Dairy Day 2020 στην οποία έχουν ήδη επιβεβαιώσει την παρουσία τους σημαντικοί παραγωγοί, επαγγελματίες  και παράγοντες της ευρύτερης αγοράς της γαλακτοκομίας- τυροκομίας.

 

Η Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου θα είναι υπό τις συνθήκες αυτές μια ημέρα αφιερωμένη στην κτηνοτροφία και την πρωτογενή παραγωγή, το γάλα και την επεξεργασία του, τα τυροκομικά προϊόντα και λιανεμπόριο, αλλά και τις κρατικές πολιτικές, τις εξαγωγές και τα θεσμικά ζητήματα.

Με τρεις διαφορετικές θεματικές ενότητες και πλήθος συμμετεχόντων και τη δυνατότητα για όλους όσοι παρακολουθούν ελεύθερα, να μπορούν να επεμβαίνουν θέτοντας κάποιο ερώτημα ή σχόλιο στο πάνελ των εισηγητών.

Στο πρώτο πάνελ της ημερίδας Dairy Day 2020  έχει προγραμματιστεί συζήτηση με εκπροσώπους όλων των πλευρών/ πτυχών της αγοράς για το πως εξελίσσονται αυτή τη στιγμή τα πράγματα όσο αφορά την κατανάλωση γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων στην Ελλάδα.


Στο πρώτο πάνελ της ημερίδας Dairy Day 2020 θα συμμετέχει η Θάλεια Κάτσενου, Consultant Οικονομικών – Κλαδικών Μελετών της ICAP, η οποία  θα παρουσιάσει στοιχεία από για τις αγορές της γαλακτοκομίας και της τυροκομίας στην Ελλάδα, στοιχεία που προέρχονται από τις εμπεριστατωμένες κλαδικές μελέτες της εταιρείας και αποκαλύπτουν τη διάρθρωση των αγορών.


Στο δεύτερο πάνελ της ημερίδας Dairy Day 2020  έχει προγραμματιστεί συζήτηση με εκπροσώπους εταιρειών οι οποίες, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, εμπλέκονται, συμμετέχουν ή υποστηρίζουν την ελληνική τυροκομική- γαλακτοκομική παραγωγή σε τεχνικό ή/και επιστημονικό  επίπεδο.

Στο τρίτο πάνελ της ημερίδας Dairy Day 2020  έχει προγραμματιστεί συζήτηση με εκπροσώπους της πολιτείας, των θεσμών και της αγοράς για το σύνολο των νομοθετικών παρεμβάσεων των τελευταίων μηνών, την τόνωση της πρωτογενούς παραγωγής στην Ελλάδα και τις προοπτικές των ελληνικών επιχειρήσεων στο διεθνές ανταγωνιστικό περιβάλλον.


Δείτε το πρόγραμμα έτσι όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι σήμερα 2/12/2020: Dairy Dairy 2020_Programme

You might also like