Η AMC από την TFT

Λύσεις υψηλής τεχνολογίας για κάθε ανάγκη συσκευασίας

Η Tesco Food Technology παρουσιάζει τις λύσεις της εταιρείας AMC Packaging Solutions η οποία διαθέτει 25 χρόνια εμπειρίας, αφοσίωσης και πάθους στην προώθηση καινοτόμων και ποιοτικών λύσεων, ενώ έχει πραγματοποιήσει σημαντικό αριθμό εγκαταστάσεων και στην Ελλάδα σε μεγάλα γαλακτοκομεία και τυροκομεία της χώρας.

 

H AMC από το 1997 σχεδιάζει και κατασκευάζει ποιοτικές μηχανές συσκευασίας σε ποικιλία τύπων και εφαρμογών, καθώς και βιομηχανικά συστήματα αυτοματισμού για την βιομηχανία τροφίμων.

Στα 25 χρόνια εμπειρίας, αφοσίωσης και πάθους στην προώθηση καινοτόμων και ποιοτικών λύσεων, έχει αναδειχθεί σε ηγετική θέση στην σχετική βιομηχανία με ταυτόχρονη διανομή των κατοχυρωμένων με πολλαπλών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας προϊόντων της σε όλο τον κόσμο.

Διατίθενται σε ανταγωνιστικές τιμές, πλήρως αυτόματες και ημι-αυτόματες γραμμικές σφραγιστικές μηχανές πλήρως ανοξείδωτες για συσκευασία φέτας σε πλαστικούς περιέκτες με έκχυση άλμης, σφράγιση με φιλμ και αυτόματη τοποθέτηση καπακιού (snap-on on lid).

Συσκευασία και σε ποικιλία άλλων τροφίμων (σαλάτες, τουρσί, τυριά σε κύβους, ελιές, αλλαντικά, κ.α.). Διαθέσιμες επιπλέον επιλογές για αυτόματη ζύγιση, εκτύπωση παρτίδας και ημερομηνίας, κλπ.

Το πάθος που καθοδηγεί

Η AMC είναι μια πρωτοποριακή εταιρεία τεχνολογίας χάρη στο πάθος που καθοδηγεί τις καθημερινές της δραστηριότητες. Ακούγοντας τους πελάτες της και κατανοώντας τις ανάγκες τους, αλλά κυρίως επιτρέποντάς τους να μεταφέρουν την εμπειρία τους, επιτρέπει στην AMC να συνεχίζει μια συνεχή ερευνητική δραστηριότητα νέων ειδικών λύσεων που ταιριάζουν σε κάθε συγκεκριμένη ανάγκη. Πάντα ακολουθείται η φιλοσοφία κατά την οποία οι μηχανές πρέπει να προσαρμόζονται στους ανθρώπους και όχι το αντίστροφο.

Οι λύσεις που αναπτύχθηκαν οδήγησαν σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων με περισσότερα από 90 μοντέλα μηχανών συσκευασίας (πολλά από αυτά με διεθνή ευρεσιτεχνία) και εκατοντάδες διαφορετικές λύσεις αυτοματισμού και χειρισμού προϊόντων.
Χάρη σε αυτές τις προϋποθέσεις, η AMC θεωρείται διεθνής κατασκευαστής στον τομέα της συσκευασίας και είναι υπερήφανα ένα παράδειγμα ιταλικής αριστείας.

200% Made in Italy

200% Made in Italy σημαίνει όχι μόνο τον σχεδιασμό, την παραγωγή και τηn συναρμολόγηση με 100% προσωπικό στην Ιταλία, αλλά ένα ιταλικό προϊόν φτιαγμένο σαν ένα φόρεμα για κάθε περίσταση. Όλο το πρωτόκολλο παραγωγής, από την ανάλυση των αναγκών των πελατών της έως τη μηχανική κατεργασία ακριβείας, την υλοποίηση έργων και λογισμικού, τη δοκιμή και την μετά την πώληση υποστήριξη,  πραγματοποιείται από ιταλικό εργατικό δυναμικό υψηλής ειδίκευσης.

Αυστηροί έλεγχοι

Χάρη στο αυστηρό πρωτόκολλο διαχείρισης ποιότητας UNI EN ISO 9001: 2008 όλες οι διαδικασίες και τα εξαρτήματα που κατασκευάζονται, ακολουθούν αυστηρούς ελέγχους σε όλη την παραγωγική διαδρομή με πάνω από 5000 ελέγχους σε κάθε παραγόμενο μηχάνημα.

Διαχείριση περιβάλλοντος

Από το 2008 η παραγωγή της εταιρείας πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω της χρήσης ανανεώσιμης φωτοβολταϊκής ενέργειας, μειώνοντας σημαντικά τις εκπομπές CO2. Η εταιρεία έχει επίσης δεσμευτεί να συμμορφώνεται με την πιστοποίηση UNI EN ISO: 14001: 2004, τα ευρωπαϊκά πρότυπα που σχετίζονται με τη διαχείριση του περιβάλλοντος, για την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων στο περιβάλλον.

Η AMC έχει επιτυχείς εγκαταστάσεις στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο. Εγκαταστάσεις έχει και στην Ελλάδα σε μεγάλα γαλακτοκομεία και τυροκομεία της χώρας.  Η ΑΜC είναι σε απευθείας και αποκλειστική συνεργασία με την Tesco Food Technology (TFT) στην Ελλάδα και είναι  επίσης σε απευθείας συνεργασία ως  προμηθευτής των εταιρειών LACTALIS, GALBANI, GRANAROLO, SABELLI, ALIVAL, MANDARA, SPINOSA και πολλών άλλων.
You might also like