Τρεις συνεδριακές εκδηλώσεις στην DAIRY EXPO 2021

Tο τριήμερο 2, 3 και 4 Οκτωβρίου 2021, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo

Με τρία συνεδριακά γεγονότα θα υποδεχτεί το κοινό της η κλαδική έκθεση DAIRY EXPO 2021 η οποία έχει προγραμματιστεί για το τριήμερο 2,3 και 4 Οκτωβρίου 2021, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στο Διεθνές Αεροδρόμιο Βενιζέλος, στα Σπάτα Αττικής.

 

Η έκθεση, η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο φθινόπωρο του 2020 αλλά η διοργάνωσή της αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας, επανακάμπτει φέτος και θα συμπεριληφθεί, όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί, στο πλαίσιο της πολυέκθεσης MDF 2021, μαζί με άλλες δύο κλαδικές εκθέσεις, τις MEAT & GRILL DAYS και την FROZEN FOOD.

Όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις- η φετινή θα είναι η 6η DAIRY EXPO- η έκθεση θα παρουσιάσει ένα ενδιαφέρον συνεδριακό πρόγραμμα με σημαντικές συνεδριακές κι εταιρικές εκδηλώσεις οι οποίες, ως συνήθως, συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον εκθετών κι επισκεπτών.

Η διοργανώτρια εταιρεία O.MIND CREATIVES ανακοινώνει τη διεξαγωγή τριών συνεδριακών εκδηλώσεων, στις οποίες αναμένεται να προστεθούν το επόμενο διάστημα κι αρκετές εταιρικές εκδηλώσεις/ παρουσιάσεις που θα διοργανωθούν ξεχωριστά από τους εκθέτες.

6ο Συνέδριο Γαλακτοκομίας & Τυροκομίας | Πρόκειται για τη γνωστή συνεδριακή εκδήλωση στην οποία δίνουν το παρών επιστήμονες από κορυφαία πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας κι εκπρόσωποι εκπαιδευτικών φορέων. Στο πλαίσιό του παρουσιάζονται επιστημονικές εισηγήσεις και συμπεράσματα ερευνών που αφορούν όλο το φάσμα της παραγωγής γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων. Το συνέδριο αυτό συνδιοργανώνεται με το Ελληνικό Ινστιτούτο Γάλακτος Ιωαννίνων και τον ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ, ενώ κάθε φορά συμμετέχουν κι επιστήμονες από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, την Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσ/νίκης, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης κ.ά.

Ημέρα Φέτας 2021 | Πρόκειται για νέα συνεδριακή εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της DAIRY EXPO 2021 κι αφορά στο πιο εμβληματικό τυροκομικό προϊόν της χώρας και μια από τις σημαντικότερες εξαγωγικές ‘δυνάμεις’ της Ελλάδας.  Στο πλαίσιο της Ημέρας Φέτας, θεσμικοί φορείς του κτηνοτροφικού και του μεταποιητικού τομέα  που θα προσκληθούν, επιστήμονες του γαλακτοκομικού κλάδου, παραγωγοί φέτας και λιανέμποροι θα αποτελέσουν το πάνελ που θα συζητήσει τις εξελίξεις που αφορούν το συγκεκριμένο προϊόν, το εξαγωγικό του προφίλ αλλά και τα προβλήματα που το ταλανίζουν τα τελευταία χρόνια.

Tech & Pack Roadshow 2021 | Πρόκειται για νέα συνεδριακή εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της DAIRY EXPO 2021 και αφορά τον κλάδο του μηχανολογικού εξοπλισμού γαλακτοκομικών/ τυροκομικών μονάδων καθώς επίσης και τον κόσμο της συσκευασίας που αποτελεί τον καθημερινό και καθοριστικό συνεργάτη του γαλακτοκομικού/ τυροκομικού κλάδου στη μάχη που δίνει να διατηρήσει και να αυξήσει την ασφάλεια, την ποιότητα και την αναγνωρισιμότητα των προϊόντων που παράγει.  Στο πλαίσιο του Tech & Pack Roadshow 2021 επιστήμονες θα αναλύσουν τις προτεραιότητες που θέτει η αγορά αυτό το διάστημα, ενώ εταιρίες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν case studies αλλά και νέα προϊόντα ή/και εφαρμογές σε βιομηχανίες εντός κι εκτός Ελλάδας.


  • Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα από το επίσημο site της διοργάνωσης www.dairyexpo.gr κι από το site www.dairynews.gr  

You might also like